Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

jak importovat PST a OST soubory do thunderbirdu?

  • 1 balasan
  • 0 ada masalah ini
  • 1 paparan
  • Balasan terakhir oleh Ansam

more options

Dobrý den.

Přecházíme u zákazníka z MS Outlook 365 do Thunderbirdu. Jak mám přenést maily, adresář a kalendář?

Jiří Vavruška

Dobrý den. Přecházíme u zákazníka z MS Outlook 365 do Thunderbirdu. Jak mám přenést maily, adresář a kalendář? Jiří Vavruška

All Replies (1)

more options

Migrácia údajov z programu Outlook do Thunderbirdu je takmer nemožná bez pomoci externých nástrojov, pretože ani Outlook, ani Thunderbird neposkytujú priame prostriedky na import údajov poštovej schránky.

Na iných fórach odporúčajú tieto dva postupy. Vyberte si jeden z nich, ktorý vám bude najviac vyhovovať:

1. Nainštalovať si do počítača emailového klienta EMCLIENT. Importovať všetku poštu z Outlook do EMCLIENT. Vyexportovať emaily v EMCLIENT a presunúť ich do Thundebirdu. Po úspešnom importe odinštalovať EMCLIENT.

2. Nainštalovať si do počítača emailového klienta EUDORA a potom importovať všetko z MS Outlook do Eudora. Potom importovať všetku poštu z Eudora do Thunderbirdu. Po úspešnom importe odinštalovať EUDORA.