Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Průhlednost tabů

  • 3 balasan
  • 1 ada masalah ini
  • 1 paparan
  • Balasan terakhir oleh poljos

more options

Po poslední aktualizaci můj firefox zas vypadá hnusně. Myslím, že (opět) zavedli průhledné panely. Jak se toho zbavit? Proton mám vypnutý, je to asi ještě něčím jiným.

Po poslední aktualizaci můj firefox zas vypadá hnusně. Myslím, že (opět) zavedli průhledné panely. Jak se toho zbavit? Proton mám vypnutý, je to asi ještě něčím jiným.

All Replies (3)

more options

Zkusil jsi vypnout všechny nainstalované doplňky a vzhledy? PS: Ale je možné, že to souvisí s Windows 7. Objevují se tady problémy od jejich uživatelů.

Diubah oleh poljos

more options

nemám žádné vzhledy, doplňky jsem zkoušel vypnout a nic. Mám win7. Vypadá to jako na screenshotu a je to hnus. Zkoušel jsem se vrátit k předchozí verzi (někde jsi postoval jejich seznam), ale nevím jak na to, jsem úplně basic user. Nevím proč firefox snad 7 let vypadal v pohodě a do designu nerýpali a za poslední půlrok řeším podobnou věc už potřetí. Na ofic supportu mozilly jsou odkazy jak zrušit průhlednost, ale nefunkční, někdy z roku 2014.

Tak snad se to časem nějak vyřeší.

Díky i tak

more options

Podle toho screenu je Firefox v pořádku. Průhlednost je daná nastavením operačního systému. Pokud stiskneš F10, zobrazí se ti lišta Hlavní nabídky (ta není u tebe momentálně viditelná).

Pokud si pamatuju, tak ve Windows 7 to bylo někde v nastavení Aero. Upravoval jsi ty předvolby, obsahující slovo proton (přes about:config)?

Můžeš si doinstalovat nějaký nový vzhled, který tu průhlednost možná přerazí. Viz. https://addons.mozilla.org/cs/firefox/themes/

Někteří se vrátili ke "starším" verzím Firefoxu, ke stažení http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/88.0.1/ Doporučuju předem zálohovat složku s profilem Firefoxu. Profil: https://support.mozilla.org/cs/kb/profily-misto-kde-firefox-uchovava-zalozky-hesla-d

Diubah oleh poljos