Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lze importovat kontakty a poštu z Outlooku?

  • 2 balasan
  • 1 ada masalah ini
  • 1 paparan
  • Balasan terakhir oleh poljos

more options

Pokoušel jsem o import kontaktů a pošty z Outlooku, ale tam se nabízí jen možnost Outlook Express. Díky

Pokoušel jsem o import kontaktů a pošty z Outlooku, ale tam se nabízí jen možnost Outlook Express. Díky

All Replies (2)

more options

NEDÁ sa to. Ale dá sa to okľukou takto:

Outlook import všetkej pošty do Thunderbirdu: - nainštalovať emclient, importovať všetku poštu z Outlook do emclient a potom vyexportovať emaily z emclient a presunúť ich do Thundebirdu - na iných fórach odporúčajú inštalovať si do počítača emailového klienta EUDORA a potom importovať všetko z MS Outlook 2010 do Eudora. Potom importovať všetku poštu z Eudora do Thunderbirdu. Po úspešnom importe odinštalovať EUDORA.

Diubah oleh Ansam

more options

Outlook sice neprovozuji, ale určitě to půjde jednodušeji. Například vyexportovat z Outlooku kontakty do některého z formátů, který podporuje i Thunderbird. Viz. obrázek.