Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Chyba při formátování tisku

  • 4 replies
  • 0 have this problem
  • Last reply by Ansam

more options

Narazil jsem na problém při tisknutí PDF souborů.

Dříve toto ve Firefoxu fungovalo správně než byla provedena úprava tiskového dialogu. Vyzkoušel jsem v Chrome a v Edge a vše funguje korektně.

Při snaze vytisknout PDF dokument se tento zmenší a není možné nijak nastavit velikost tisknutelné plochy. Nefunguje ani změna měřítka.

V příloze zasílám ukázky chování ve Firefoxu, Chrome i Edge (ten nemám rád) . PDF soubor nelze nahrát, ale lze si ho stáhnout na https://www.uschovna.cz/zasilka/QD7PTL48KAGN8598-EFR/ . V Acrobat Reader je velikost korektní a tisk také.

Narazil jsem na problém při tisknutí PDF souborů. Dříve toto ve Firefoxu fungovalo správně než byla provedena úprava tiskového dialogu. Vyzkoušel jsem v Chrome a v Edge a vše funguje korektně. Při snaze vytisknout PDF dokument se tento zmenší a není možné nijak nastavit velikost tisknutelné plochy. Nefunguje ani změna měřítka. V příloze zasílám ukázky chování ve Firefoxu, Chrome i Edge (ten nemám rád) . PDF soubor nelze nahrát, ale lze si ho stáhnout na https://www.uschovna.cz/zasilka/QD7PTL48KAGN8598-EFR/ . V Acrobat Reader je velikost korektní a tisk také.
Attached screenshots

All Replies (4)

more options

První obrázek je Chrome, další dva Firefox a poslední je Edge.

Helpful?

more options

Mi se ten obrázek/účtenka v náhledu tisku zobrazuje uprostřed stránky. Zkusil bych to nejprve s vypnutými doplňky ve Firefoxu.

Modified by poljos

Helpful?

more options

Děkuji. Je to problém jen ve Firefoxu a tiskárně BROTHER QL-570. I svypnutými doplňky se nic nezměnilo, V tiskárně není co nastavovat. Divné je, že ani nefunguje změna měřítka.

Helpful?

more options

V mojom prípade sa vo Firefoxe, Chrome i Edge ten *.pdf súbor stiahnutý z uschovna.cz pri tlači zobrazuje vo všetkých troch prehliadačoch úplne rovnako - presne tak, ako je to na vašom obrázku číslo 2.

Modified by Ansam

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.