Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nelze spustit poštovního klienta Thunderbird.

  • 2 replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Nelze spustit poštovního klienta Thunderbird. Při používání se sám resetoval a poté již nelze spustit a ukazuje chybu couldn´t loadxpcom.

Děkuji za pomoc. Holar R. radhola@seznam.cz

Nelze spustit poštovního klienta Thunderbird. Při používání se sám resetoval a poté již nelze spustit a ukazuje chybu couldn´t loadxpcom. Děkuji za pomoc. Holar R. radhola@seznam.cz
Attached screenshots

All Replies (2)

more options

XPCOM je skratka pre Cross-Platform Component Object Model. Táto chyba je pravdepodobne spôsobená chybnou inštaláciou. Ak budete postupovať podľa týchto pokynov, svoj profil (e-maily, účty, rozšírenia atď.) si zachováte.

Niektoré problémy s Thunderbirdom je možné vyriešiť vykonaním čistej reinštalácie . To znamená, že odstránite programové súbory Thunderbirdu a potom znova nainštalujete Thunderbird. Postupujte podľa týchto krokov: Stiahnite si najnovšiu verziu Thunderbirdu z https://www.thunderbird.net a uložte si inštalačný súbor do počítača. Po dokončení sťahovania zatvorte všetky okná Thunderbirdu. Premenujte inštalačný priečinok Thunderbirdu, ktorý sa nachádza na jednom z týchto umiestnení: Windows: C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\ C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ - premenujte priečinok Mozilla Thunderbird na nový názov napr Mozilla Thunderbird.OLD

Teraz spustite inštaláciu Thunderbirdu: Dvakrát kliknite na stiahnutý inštalačný súbor a prejdite krokmi sprievodcu inštaláciou. Po dokončení sprievodcu kliknite na tlačidlo Dokončiť a otvorte Thunderbird.

Ak všetko funguje ako sa predpokladá odstráňte starý inštalačný priečinok Thunderbirdu - Mozilla Thunderbird.OLD

Modified by Ansam

more options

radhola napsal(a)

Při používání se sám resetoval...

To je, jakobys napsal, že tvůj počítač sám spáchal sebevraždu.