Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Natao arisiva ity resaka mitohy ity. Mametraha fanontaniana azafady raha mila fanampiana.

Firefox Güncelleme Sorunu

more options

Iyi günler. Samsung (SM-A530F) model telefonumda aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum.

"404. That’s an error.

The requested URL /mobile/?safe=strict was not found on this server. That’s all we know. "

Iyi günler. Samsung (SM-A530F) model telefonumda aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum. "404. That’s an error. The requested URL /mobile/?safe=strict was not found on this server. That’s all we know. "

All Replies (4)

more options

Bu hatayı ne yaparken alıyorsunuz?

Anladığım kadarıyla Firefox ile ilgisi olmayan ve Google'dan kaynaklanan bir hata. Ama biraz detay verirseniz daha iyi anlayabiliriz.

more options

Ilginize tsk ederim. Firefox guncellemesi aldiktan sonra bu sekilde uyari aldim. Soyleki cepten firefoxa girdigimde google duzgun acilmiyor. Sayfa arayuzu guncel arayuz yani kolleksiyonlar seklinde bir ibarenin bulundugu sayfa aciliyor. Ayni sayfa icinde google tikladigimda google sayfasi aciliyor. Bu sayfada sol ustte alt alta 3 cizginin bulundugü yere tikladigimda bu uyari cikiyor. Ayrica alakali mi bilmiyorum cepten gmail hesabimdan cihazlar uygulamalar sdkmesi ile oturumlara baktigimda cep oturumu degil web oturumu acik gozukuyor. Oturum sonlandirinca cep oturumu kapaniyor. Bu arada bilgisayar kapali ve tek oturum yukarda bahsettigim. Web oturumu acik yazan sayfada Cep oturumu icin; " android icin firefox indir " seklinde bir bolumle karsilasiyorum. Bilgim nispetinde açıklayabildim. Kusura bakmayın.

more options

Peki adres çubuğuna elle www.google.com yazdığınızda Google düzgün açılıyor mu?

more options

ferruh dedi ki

Ilginize tsk ederim. Firefox guncellemesi aldiktan sonra bu sekilde...

Öncelikle merhaba! Bu bizim için kesinlikle kusur değil. İstediğiniz şekilde anlatabilirsiniz. Sorununuz Google'ın basit sürümünü görüntülemenizle alakalıdır. Dediğiniz görünüm ekte fotoğraf olarak mevcut. Ayrıca basit görünüm sadece Google için geçerli değildir. Yandex'te arama yaptığınız zaman Yandex'te de aramanın hafif sürümü açılır. Ekten ilgili ekran görüntüsüne bakabilirsiniz. Google'ı veya diğer siteleri bu şekilde görüntülemeniz size veri tasarrufu sağlar. Ancak bu özelliği kapatmanız ne yazık ki mümkün değildir. Firefox'un Android sürümünde veri tasarrufu yapmayı kapatmak için bir seçenek yoktur. Ayrıca ek kısmına normalde nasıl olduklarını da ekledim. Ancak dediğim gibi veri tasarrufu seçeneği ne yazık ki kapatılamaz. Ama bu size tasarruf sağlar. İlk bahsettiğiniz konuda ise yanlış bir URL girmişsiniz. Android'de Google ile alakalı sorun çıkabiliyor. Bu sorun birden fazla kez çıktı mı? Eğer çıkmadıysa hiç bir sorun yok. Eğer birden fazla çıktıysa lütfen bizimle tekrar iletişime geçin. Yardımcı olamadıysam ve/veya başka bir sorunuz olursa bize istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Size yardımcı olacağız. İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.

Novain'i Metehan Özyürek t@