Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • Paskiausią atsakymą parašė Balázs Meskó

more options

A TB levelező a beérkező levelek lekérése után ezt írja ki:

"A fiók (...@gmail.com) feldolgozás alatt áll. Új üzenetekhez a feldolgozás befejezése után juthat hozzá.'

A gmail fiókban a levelezés működik. A TB levelezőben is lehet levelet küldeni, működnek a mappák, de két napja nem tölti le a beérkező leveleket, csak a hibaüzenetet írja ki, és alul írja, hogy 1/x üzenet letöltése, de nem történik semmi. A TB 115.6.1. verziójú. Mi lehet a probléma?

Üdvözlettel: MArssó Péter

A TB levelező a beérkező levelek lekérése után ezt írja ki: "A fiók (...@gmail.com) feldolgozás alatt áll. Új üzenetekhez a feldolgozás befejezése után juthat hozzá.' A gmail fiókban a levelezés működik. A TB levelezőben is lehet levelet küldeni, működnek a mappák, de két napja nem tölti le a beérkező leveleket, csak a hibaüzenetet írja ki, és alul írja, hogy 1/x üzenet letöltése, de nem történik semmi. A TB 115.6.1. verziójú. Mi lehet a probléma? Üdvözlettel: MArssó Péter

All Replies (1)

more options

Kedves Péter!

Hasonló hibákat gyakran a vírusvédelem szokott okozni. Milyen ilyen szoftvert használsz? Ki tudod azt próbálni, hogy ideiglenesen leállítod? Ez segít rajta, vagy továbbra is hibás?

Üdv, Balázs

Helpful?

Užduoti klausimą

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.