Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird Verze 91.7.0

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Paskiausią atsakymą parašė poljos

more options

Dobrý den. Windows mi nabídl aktualizaci na Win-11. Po této aktualizaci mi přestal fungovat Otlook z verze MS-Office 2007 s tím, že odeslat pošta šla, ale přijmout ne. Po různých konzultacích mi podpora ze Seznamu.cz doporučila používat Thunderbird. OK, tak jsem jej tedy 4.4.2022 nainstaloval. Thunderbird Verze 91.7.0. Zdá se že zatím funguje v pohodě včetně Kalendáře a Úkolů. Jedno jsem však nepochopil ač jsem pročetl různé nápovědy. Jak zazálohovat poštu, kalendář a úkoly ??? Já jednou za půl roku prováděl čištění tak, že jsem to co bylo potřeba zazálohoval, celý HDD smazal, přeformátoval a vše včetně OS nainstaloval znovu. V Outloku byla funkce export osobních složek do souboru backup.pst, kterým jsem pak na znovu nainstalovaný Outlook data obnovil. A co teď ??? Pořád se mi motá po rozumu nějaný profil. Mám v: c:\Users\janja\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\74xmlf93.default\ a c:\Users\janja\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\d1m12es1.default-release\ Poraďte prosím jak zazálohovat a jak pak obnovit po nové instalaci data v Thunderbird. Je mi 71 let a potřeboval bych to pořádně vyoslit. Předem děkuji. Jan Janošec, jan.janosec@seznam.cz.

Dobrý den. Windows mi nabídl aktualizaci na Win-11. Po této aktualizaci mi přestal fungovat Otlook z verze MS-Office 2007 s tím, že odeslat pošta šla, ale přijmout ne. Po různých konzultacích mi podpora ze Seznamu.cz doporučila používat Thunderbird. OK, tak jsem jej tedy 4.4.2022 nainstaloval. Thunderbird Verze 91.7.0. Zdá se že zatím funguje v pohodě včetně Kalendáře a Úkolů. Jedno jsem však nepochopil ač jsem pročetl různé nápovědy. Jak zazálohovat poštu, kalendář a úkoly ??? Já jednou za půl roku prováděl čištění tak, že jsem to co bylo potřeba zazálohoval, celý HDD smazal, přeformátoval a vše včetně OS nainstaloval znovu. V Outloku byla funkce export osobních složek do souboru backup.pst, kterým jsem pak na znovu nainstalovaný Outlook data obnovil. A co teď ??? Pořád se mi motá po rozumu nějaný profil. Mám v: c:\Users\janja\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\74xmlf93.default\ a c:\Users\janja\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\d1m12es1.default-release\ Poraďte prosím jak zazálohovat a jak pak obnovit po nové instalaci data v Thunderbird. Je mi 71 let a potřeboval bych to pořádně vyoslit. Předem děkuji. Jan Janošec, jan.janosec@seznam.cz.

All Replies (3)

more options

Všechno je v nabídce Thunderbirdu: Nápověda - Nápověda aplikace Thunderbird F1 https://support.mozilla.org/cs/products/thunderbird/install-migrate-and-update

more options

Děkuji za odpověď Já jsem to všechno pročetl, ale není mi to vůbec jasné. Otázka zní. Jak před formátováním HDD zazálohovat a jak to po nové instalaci obnovit. Najde se někdo kdo mi to pořádně vysvětlí? Asi jsem lama, ale ve mém věku už je to složitější. Jan Janošec, jan.janosec@seznam.cz. Dáte-li mi tel, tak zavolám. Děkuji moc.

more options

Všechno je tam popsáno pod odkazem Přesunutí dat Thunderbirdu na nový počítač Pokud to nezvládáte, požádejte třeba toho, kdo vám bude instalovat operační systém.

  • Já jednou za půl roku prováděl čištění tak, že jsem to co bylo potřeba zazálohoval, celý HDD smazal, přeformátoval a vše včetně OS nainstaloval znovu.

Toto rozhodně není normální.

Modified by poljos