Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Problém při stahování (chybové hlášky)

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Paskiausią atsakymą parašė Ansam

more options

Ahoj,

mám prosbu. Velice často, když chci něco uložit (stáhnout), tak mi při stahování vyskočí chybová hláška.

C:\Users\ChocoTUx\AppData\Local\Temp\yAJbIl3y.pdf.part nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor. Zkuste to prosím za chvíli znovu nebo kontaktujte administrátora serveru.

a druhá hláška

C:\Users\ChocoTUx\AppData\Local\Temp\yAJbIl3y.pdf.part nemohl být uložen, protože se objevila neznámá chyba. Je mi líto. Zkuste použít jiné místo

A projevuje se to tak, že v okně se stahováním se vytvoří jakoby dva streamy - u jednoho že stahování selhalo (když dám obnovit, tak to frčí), ale ten druhej pořád jakoby stahuje. A když vypnu a zapnu prohlížeč, tak se to zaktivuje a stáhne znova (no snad pochopite ten postup).

Zkoušel jsem reinstal, pak jsem zkoušel dle tohoto návodu předělat config - https://support.mozilla.org/cs/questions/1026743 Mám nové PC už s WIN 10 (takže nemůžu říct, že to začalo až s přechodem, ale skrze moje nastavení prohlížeče a doplňky je rozdíl prakticky v systému).

Děkuji. Roman

Ahoj, mám prosbu. Velice často, když chci něco uložit (stáhnout), tak mi při stahování vyskočí chybová hláška. C:\Users\ChocoTUx\AppData\Local\Temp\yAJbIl3y.pdf.part nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor. Zkuste to prosím za chvíli znovu nebo kontaktujte administrátora serveru. a druhá hláška C:\Users\ChocoTUx\AppData\Local\Temp\yAJbIl3y.pdf.part nemohl být uložen, protože se objevila neznámá chyba. Je mi líto. Zkuste použít jiné místo A projevuje se to tak, že v okně se stahováním se vytvoří jakoby dva streamy - u jednoho že stahování selhalo (když dám obnovit, tak to frčí), ale ten druhej pořád jakoby stahuje. A když vypnu a zapnu prohlížeč, tak se to zaktivuje a stáhne znova (no snad pochopite ten postup). Zkoušel jsem reinstal, pak jsem zkoušel dle tohoto návodu předělat config - https://support.mozilla.org/cs/questions/1026743 Mám nové PC už s WIN 10 (takže nemůžu říct, že to začalo až s přechodem, ale skrze moje nastavení prohlížeče a doplňky je rozdíl prakticky v systému). Děkuji. Roman

All Replies (5)

more options
ChocoTUx napsal(a)
... nemohl být uložen, protože se objevila neznámá chyba... Zkuste použít jiné místo

Veď riešenie mate napísané v tom chybovom hlásení "Zkuste použít jiné místo" Takže namiesto priečinka pre ukladanie C:\Users\ChocoTUx\AppData\Local\Temp\ (ktorý mate asi chránený proti zápisu) si zvolte iný priečinok, napr. aj C:\

more options

Jo promiň, to jsem nespecifikovatl. Mám nastavené abych si mohl vybrat kam to chci uložit (jenomže než se tak stane, tak už vyskočí tyhle "blbosti") a samozřejmě to neukládám to tempu.

Btw když nedám uložit ale rovnou otevřít, tak se to do tempu v pořádku uloží.

Roman

more options

Mate v počítači nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu:

1. Najskôr sa presvedčte o tom, či zdroj problémov nie je nainštalovaný v počítači (Ovládací panel - Programy). Ak je v zozname zapísaný nejaký podozrivý (neznámy) program, odinštalujte ho.

2. Skontrolujte nainštalované rozšírenia v internetovom prehliadači - podozrivé (neznáme) rozšírenia odstráňte.

3. Použite softvér AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/. Všetko čo nájde odstráňte.

4. Vyčistite počítač použitím softvéru MBAM free verzia: https://www.malwarebytes.org/. Všetko čo ešte nájde odstráňte. (Pre používateľov Windows XP sú staršie verzie programu v tomto archíve http://www.instaluj.cz/malwarebytes-anti-malware/starsi-verze.

Bod 3 a 4 vykonajte v núdzovom režime systému.

more options

No nic proti kontrole PC na maleware nemám, ale nemyslím že by to byla příčina. Objevuje se mi to hned od čisté instalace Firefoxu a nevěřím, že bych si tam hned natáhnul nějakou škodnou (první hodina po připojení na net vůbec tohoto pc) a pak počítač se chová divně jenom v tomhle, což podle mě není zrovna příznat škodičů.

Děkuji za myšlenku a určitě vyzkouším (zítra, dneska na tohle moc nemám čas), ale hledal bych asi ještě trochu jinde.

Roman

more options

ChocoTUx napsal(a)

... hledal bych asi ještě trochu jinde.

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu - vypnite filtrovanie SSL/TLS protokolu, alebo ho úplne vypnite. = Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg