Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Přílohy v odesílané poště

  • 6 biyano
  • 3 eza na bankokoso oyo
  • 4 views
  • Eyano yasuka ya poljos

more options

Dobrý den,

při vytváření mailu, jsem v předchozích verzích Thunderbirdu připojil přílohy, které jsem si mohl následně zkontrolovat. Kliknul jsem na ně a normálně se otevřely. Dnes v současné verzi to není možné. Hlásí to problém s asociací souborů.

U příchozích mailů to funguje zcela korektně.

Děkuji za radu

S pozdravem

Martin Štěrba

Dobrý den, při vytváření mailu, jsem v předchozích verzích Thunderbirdu připojil přílohy, které jsem si mohl následně zkontrolovat. Kliknul jsem na ně a normálně se otevřely. Dnes v současné verzi to není možné. Hlásí to problém s asociací souborů. U příchozích mailů to funguje zcela korektně. Děkuji za radu S pozdravem Martin Štěrba

All Replies (6)

more options

Hlásí to "problém", nebo to požaduje program k otevření daného typu souboru? Máš nastavený v operačním systému k danému typu souboru odpovídající program?

more options

Jde konkrétně o pdf soubory, s jinými jsem to nezkoušel. Při příchozím mailu přílohu bez problému otevřu v asociovaném programu - Adobe Acrobat Reader.

Pokud posílám já, připojím pdf soubor a chci se na něj v mailu podívat, vždy to napíše " k tomuto typu souboru není asociován žádný program. A to je nesmysl - viz výše.

Myslím, že je to jen nějaká blbost :-)

more options

Možná to potřebuje i asociaci v Thunderbirdu. Nástroje - Předvolby - Obecné - Přílohy. K typu PDF zvolit odpovídající akci.

more options

Zkontroloval jsem oboje. Jak asociaci souborů ve Windows, tak v Thunderbird. Oboje mám dobře.

Nedovedu si to vysvětlit.

V každém případě děkuji za pomoc

more options

Zdravím. Mám stejný problém. Adobe PDF jsem zkusil přeinstalovat, asociace mám v pořádku jak ve windows tak v thunderbirdu. Mám aktuální verzu TB, WIN 10 aktualizované. Příjemci soubory dorazí v pořádku. Chyba je tedy pouze na mém příjímači - v zobrazení náhledu zprávu při psaní nebo při editaci z konceptů se pdf soubor zobrazí v poznámkovém bloku.

more options

V nastavení Thunderbirdu je potřeba mít nastaveno toto: