Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mulongo oyo etiyamaki na archive. Tuna motuna mosusu soki osengeli na lisalisi

Jak zobrazovat vybrané www stránky na domovské stránce Firefoxu

more options

Zdravim. Rád bych se zeptal, jak nastavit na domovské stránce firefoxu službu pocket, aby se tam dali zobrazovat mnou uložené www stránky.

Pokud to lze, případně jde to i jinak? UDělat si třeba 5-10 www stránek, které se vždy stabilně zobrazí na úvodní straně?

Díky, Vítek H.

Zdravim. Rád bych se zeptal, jak nastavit na domovské stránce firefoxu službu pocket, aby se tam dali zobrazovat mnou uložené www stránky. Pokud to lze, případně jde to i jinak? UDělat si třeba 5-10 www stránek, které se vždy stabilně zobrazí na úvodní straně? Díky, Vítek H.

All Replies (3)

more options

Na tom screenu to asi nebudou ty Top stránky, ale ta volba níže: Stránky uložené do Pocketu.

more options

M, chtěl jsem to nastavit přes onen pocket, ale to se mi právě moc dobře nezobrazuje - či snad nechápu algoritmus tam použitý, proto jsem se zeptal, ale jak se zdá, asi je snažší si nastavit top stránky a nějaké si vybrat - bohužel nejde nastavit jen určitá část a musí být vyplněný celý řádek, což je trochu opruz, ale furt lepší, než nic.