Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Sürekli Yavaşlama ve İndirme Yapmama Sorunları

  • 2 답장
  • 1 이 문제를 만남
  • 1 보기
  • 최종 답변자: Selim

more options

merhabalar.

firefox en son sürüm kullanmaktayım.

uzun yıllardır vazgeçilmezim ama son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı chrome'a geçmeyi düşünmeye başladım.

çok sık sorunlar yaşıyorum. İndirme işlemi bazen kendiliğinden olmamaya başlıyor. 2-3 günde bir firefoxu sıfırlayarak çözebiliyorum bu sorunu. eklentileri de devredışı bırakarak test ediyorum ama sorun devam ediyor. şimdi tekrar sıfırladım.

bir diğer sorun ise web sitelerini açarken belli zaman sonra sayfalar arası geçişlerde açılmalarda loading ekranı ile 10 saniye gibi bir süre bekleyip öyle açılıyor.

chrome veya farklı tarayıcılarda bu sorun yok ama firefox ile bu sorunu 1 aydır sık yaşamaya başladım. eskiden çok hızlıydı.

Firefox seviyorum ama çok sıkıntı yaşıyorum web sitesi yapan ve işimin %90 'ı internet tarayıcısı olduğundan dolayı. lütfen bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

merhabalar. firefox en son sürüm kullanmaktayım. uzun yıllardır vazgeçilmezim ama son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı chrome'a geçmeyi düşünmeye başladım. çok sık sorunlar yaşıyorum. İndirme işlemi bazen kendiliğinden olmamaya başlıyor. 2-3 günde bir firefoxu sıfırlayarak çözebiliyorum bu sorunu. eklentileri de devredışı bırakarak test ediyorum ama sorun devam ediyor. şimdi tekrar sıfırladım. bir diğer sorun ise web sitelerini açarken belli zaman sonra sayfalar arası geçişlerde açılmalarda loading ekranı ile 10 saniye gibi bir süre bekleyip öyle açılıyor. chrome veya farklı tarayıcılarda bu sorun yok ama firefox ile bu sorunu 1 aydır sık yaşamaya başladım. eskiden çok hızlıydı. Firefox seviyorum ama çok sıkıntı yaşıyorum web sitesi yapan ve işimin %90 'ı internet tarayıcısı olduğundan dolayı. lütfen bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

모든 댓글 (2)

more options

bu ekranda 10 15 saniye beklemekte en az.

글쓴이 Barış Dayak 수정일시

more options

Firefox'u sıfırlamak işe yaramıyorsa yeni bir profil oluşturarak temiz bir başlangıç yapmayı deneyebilirsiniz.

Adres çubuğuna about:profiles yazıp Enter'a basın. Açılan sayfadan "Yeni profil oluştur"a tıklayın. Firefox hesabınıza giriş yaparak önemli verileri yeni profilinize aktarabilirsiniz.