Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Proměnlivé vykreslování písma

  • 2 답장
  • 2 이 문제를 만남
  • 1 보기
  • 최종 답변자: welom

more options

Písmo se po chvilce vykreslí jinak než při prvním zobrazení. Děla to například v ligtboxu, případně po refreshi stránky, vždy je to správně vidět jen na okamžik. Nejdříve jsou písma normálně tučná a po chvíli dost zeslábnou. Video přikládám, je to vidět v tabulce, které se po kliknutí otevře. http://nfs.cz/firefoxfont.avi

Cleartype ve windows 7 mám vypnuté. Asi to takto špatně vykresluje jen u některých písem, možná jen stažených přes CSS. Dělá to jak v aktuální verzi 55 (bez doplňků), tak například i v té ze které piši 51.0b9.

Písmo se po chvilce vykreslí jinak než při prvním zobrazení. Děla to například v ligtboxu, případně po refreshi stránky, vždy je to správně vidět jen na okamžik. Nejdříve jsou písma normálně tučná a po chvíli dost zeslábnou. Video přikládám, je to vidět v tabulce, které se po kliknutí otevře. http://nfs.cz/firefoxfont.avi Cleartype ve windows 7 mám vypnuté. Asi to takto špatně vykresluje jen u některých písem, možná jen stažených přes CSS. Dělá to jak v aktuální verzi 55 (bez doplňků), tak například i v té ze které piši 51.0b9.

모든 댓글 (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = V prehliadočoch ako napríklad v Edge, Internet Explorer, Opera alebo Google Chrome to ide v poriadku ?

more options

Projevovalo se to i v nouzovém režimu bez jakéhokoliv rozšíření. V Chrome, IE11 to bylo v pořádku. Vypadá, že zatím pomohlo nastavit "gfx.content.azure.backends" na hodnotu "direct2d". Snad to bude nadále funkční.