Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přestal se zobrazovat náhled na odeslanou poštu co s tím?????

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 6 views
  • Last reply by poljos

more options

Bez mého zásahu se najednou přestal zobrazovat přehled odeslané pošty. Pošta se ukládá OK ale není vidět v přehledu. Pokud kliknu do prázdného řádku zobrazí se konkrétní zpráva v náhledu pod přehledem ale v přehledu nic vidět není :( Jak to opravit?

Bez mého zásahu se najednou přestal zobrazovat přehled odeslané pošty. Pošta se ukládá OK ale není vidět v přehledu. Pokud kliknu do prázdného řádku zobrazí se konkrétní zpráva v náhledu pod přehledem ale v přehledu nic vidět není :( Jak to opravit?
Attached screenshots

All Replies (4)

more options

Pro jistotu posílám i náhled jak by to mělo vypadat správně...

more options

No moc řešení zde není vyčistil jsem mezi paměť ale jinak nic víc mě nenapadá Uvažuji o archivaci všeho a odinstalaci a znovu instalaci ale do toho se mi moc nechce. Ale vidím to jako jedno z řešení.

more options

Tu údržbu složek jsi udělal nebo neudělal? To je podstata toho odkazu. Pokud to údržba složek nevyřešila, můžeš zkusit udělat nový profil Thunderbidu.