Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Smazání zpráv při údržbě složek

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • Last reply by Ansam

more options

Dobrý den,

V naší firmě příjmáme emaily s většími přílohami, několikrát se nám stalo, že jsme pak nemohli dohledat nějaký email. Víme jistě, že to souvisí s pravidelnou údržbou složek. Vnímáme to jako obrovský problém, který neumíme vyřešit. Hledali jsme na internetu a nenašli jsme. Proč se toto děje? A jak tento problém řešit? Dají se smazané emaily nějak zachránit? V thunderbirdu používáme 3 emailové schránky přes IMAP.

Děkuji.

Dobrý den, V naší firmě příjmáme emaily s většími přílohami, několikrát se nám stalo, že jsme pak nemohli dohledat nějaký email. Víme jistě, že to souvisí s pravidelnou údržbou složek. Vnímáme to jako obrovský problém, který neumíme vyřešit. Hledali jsme na internetu a nenašli jsme. Proč se toto děje? A jak tento problém řešit? Dají se smazané emaily nějak zachránit? V thunderbirdu používáme 3 emailové schránky přes IMAP. Děkuji.

All Replies (2)

more options

Thunderbird version 60.3.3 (32-bit), Windows 10 (64-bit)

more options

Thunderbird v režime IMAP nemôže údržbou priečinkov ovplyvniť emaily ležiace na servery. Údržba priečinkov ovplyvňuje iba emaily uložené stiahnuté (skopírované) v konkrétnom počítači. Ak neodstraňujete emaily zo servera, tak by na serveri mali byť všetky emaily. Preverte serverové úložisko emailov.