Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

nejde přidat Google účet

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

vyskočí okno k přihlášení BEZ OVLÁDACÍCH PRVKŮ, a napíše to, že nemám povolené Cookies. Ale já je nemůžu v tom okně nijak povolit !

vyskočí okno k přihlášení BEZ OVLÁDACÍCH PRVKŮ, a napíše to, že nemám povolené Cookies. Ale já je nemůžu v tom okně nijak povolit !

All Replies (1)

more options

Presne toto som riešil pred dvoma dňami. Vyriešil sa mi to podarilo jedine takto:

Tieto problémy s Thunderbirdom je možné vyriešiť vykonaním čistej reinštalácie . To znamená, že odstránite programové súbory Thunderbirdu a potom znova nainštalujete Thunderbird. Postupujte podľa týchto krokov:

Stiahnite si najnovšiu verziu Thunderbirdu pre Windows z http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ a uložte si tento inštalačný súbor do počítača. Po dokončení sťahovania zatvorte všetky okná Thunderbirdu. Odstráňte inštalačný priečinok Thunderbird, ktorý sa nachádza na jednom z týchto umiestnení Windows. Ak sú na obidvoch miestach, odstráňte obidva: C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\ C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\

Teraz nainštalujte najnovšiu verziu Thunderbird. Dvakrát kliknite na stiahnutý inštalačný súbor a prejdite krokmi sprievodcu inštaláciou. Po dokončení sprievodcu kliknutím na tlačidlo Dokončiť otvorte Thunderbird a vytvorte si NOVÝ ÚČET.