Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zobrazení celé historie komunikace

  • 6 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Mira

more options

Dobrý den,

prosím o radu, jak lze zobrazit celou historii komunikace s konkretní osobou (e-mailem). Potřebuji vidět na jednom místě celou komunikaci, tzn. vše co je v přijaté i odeslané poště (i podsložkách) pro konkretní e-mail. Aby to opravdu bylo vázáno na e-mailový kontakt, ne pouze na předmět. Pěkně to má udělané např. eM Client, který v pravé liště zobrazí detail kontaktu, kde je vše velmi přehledně zobrazeno.

Moc děkuji za doporučení

Dobrý den, prosím o radu, jak lze zobrazit celou historii komunikace s konkretní osobou (e-mailem). Potřebuji vidět na jednom místě celou komunikaci, tzn. vše co je v přijaté i odeslané poště (i podsložkách) pro konkretní e-mail. Aby to opravdu bylo vázáno na e-mailový kontakt, ne pouze na předmět. Pěkně to má udělané např. eM Client, který v pravé liště zobrazí detail kontaktu, kde je vše velmi přehledně zobrazeno. Moc děkuji za doporučení

All Replies (6)

more options

Označte si správu a potom kliknite na túto ikonu:

more options

Děkuji za radu, ale bohužel to není to co potřebuji.

Pokud si nechám uspořádat zprávy do vláken, tak bohužel se mi tam nezobrazují moje odpovědi a navíc vidím pouze zprávy, které mají stejný předmět a jsou všechny ve stejné složce. Možná mám něco špatně nastaveno.

Já potřebuji zobrazit všechny zprávy od jednoho uživatele včetně mích odpovědí. Bez ohledu na to v jaké složce mám tyto zprávy zařazeny.

more options

Co hledáte je asi Globální vyhledávání.

more options

Moc děkuji za radu. :) Hledá to to co potřebuji, ale je to trochu pracnější než jsme byl v eM Clientovi zvyklý.

Nyní tedy musím zkopírovat ze zprávy e-mailovou adres, vložit ji do hledání a zmáčknout Enter. Já vím tři kroky, ale pokud to dělám hodně často...

Neexistuje prosím nějaký modul, který by to např. v pravé části programu zobrazoval pro každou aktivní zprávu nebo by se dalo kliknout na jedno tlačítko (nebo použít funkční klávesu) a hledání by se pro aktivni e-mailovou adresu zobrazilo?

more options

Bohužel, nic takového neznám.

more options

I tak moc děkuji za Váš čas. Třeba někoho moudrého napadne takový modul naprogramovat :)