ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

ვრცლად

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech

  • 5 პასუხი
  • 3 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 52 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა poljos

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí zejména ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech...nějaké řešení? v jiných prohléžečích problém není...

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí zejména ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech...nějaké řešení? v jiných prohléžečích problém není...

ყველა პასუხი (5)

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

Díky za tip, bohužel problém přetrvává i v nouzovém režimu a doplňky používám pouze 3, které jsem používal už dříve. Nějaký další nápad? Zkoušel jsem odinstalace, vypínání doplňků, i ten noužový režim a bohužel pořád nic.

Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu - vypnite filtrovanie SSL/TLS protokolu, alebo ho úplne vypnúť (odstrániť, odinštalovať).

Pre kontrolu vypnite Firefox. Vypnite antivírusový program. Spustite „Správcu úloh“ a ukončite ešte všetky na pozadí bežiace antivírusové aplikácie a potom ukončite aj všetky antivírusové procesy bežiace ešte v procesoch. Spustite Firefox a preverte či problém pretrváva.

Opět díky za radu, ale bohužel to opět nepomohlo. Fakt netuším, co s tím sakra je. Před nedávnem vše fungovalo, během minulé nebo předminulé aktualizace firefoxu se problém objevil a nedaří se mi to ničím odstranit.

Jaké rozhraní máš navolené (viz. příloha)?