Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

jak mít mozzilu v češtině

  • 3 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 1 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა Ansam

Dobrý den, mám jen dotaz co se týká češtiny. Již delší dobu nemám v mozzile firefox na Windows 10 češtinu. Pokud na myšy zmáčknu pravé tlačítko, např. při kopírování článku, tak ten výběr je v angličtině a to samé se týká horní lišty. Nyní tam mám FILE,EDIT atd. Dříve to vše bylo česky. Děkuji za odpověď na e-mail m.lerch@seznam.cz

S pozdravem Lerch Michal

Dobrý den, mám jen dotaz co se týká češtiny. Již delší dobu nemám v mozzile firefox na Windows 10 češtinu. Pokud na myšy zmáčknu pravé tlačítko, např. při kopírování článku, tak ten výběr je v angličtině a to samé se týká horní lišty. Nyní tam mám FILE,EDIT atd. Dříve to vše bylo česky. Děkuji za odpověď na e-mail m.lerch@seznam.cz S pozdravem Lerch Michal

გადაწყვეტა შერჩეულია

Stiahnite si najnovšiu inštalačku Firefoxu odtiaľto: http://www.mozilla.cz/stahnout/. Vypnite Firefox a touto stiahnutou inštalačkou natvrdo preinštalujte ten cudzojazyčný pôvodný Firefox.

პასუხის ნახვა სრულად 👍 1

ყველა პასუხი (3)

შერჩეული გადაწყვეტა

Stiahnite si najnovšiu inštalačku Firefoxu odtiaľto: http://www.mozilla.cz/stahnout/. Vypnite Firefox a touto stiahnutou inštalačkou natvrdo preinštalujte ten cudzojazyčný pôvodný Firefox.

A co hesla a uložené odkazy na stránky? To vše zmizí?

Nie. Nič nezmizne, všetky nastavenia zostanú zachované.