Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

Po odeslání zůstanou zprávy v Konceptu

  • 2 件の返信
  • 1 人がこの問題に困っています
  • 1 回表示
  • 最後の返信者: Standa STBK

more options

Ahoj, zpráva, která je v Konceptech tam po dopsání a odeslání zůstane. Prostě se po odeslání z Konceptů nesmaže. Není na to někde nějaké nastavení? Zřejmě jsem špatně hledal, ale nic jsem nenašel.

Díky

Ahoj, zpráva, která je v Konceptech tam po dopsání a odeslání zůstane. Prostě se po odeslání z Konceptů nesmaže. Není na to někde nějaké nastavení? Zřejmě jsem špatně hledal, ale nic jsem nenašel. Díky

すべての返信 (2)

more options

Mám nejnovější verzi TB a koncept se po odeslání smaže - bez nějakého nastavování. Máš v nové zprávě při ukládání zaškrtnutou volbu Koncept? Viz. příloha.

PS: Nebo v Nastavení účtu - Kopie a složky - Automaticky při odesílání zprávy - nemáš tam navoleno Uložit kopii do složky - Další...? Tam se dá totiž nastavit ukládání kopie do složky Koncept.

この投稿は poljos により に変更されました

more options

Tento problém mám při psaní na Gmailu taky. Na Seznamu se mi neprojevil. Typicky přerušuji psaní delších mailů několikrát a pak mám na Gmailu třeba deset konceptů. Když mail uložím do konceptů zkratkou Ctrl + S, odejdu od počítače, pak mail dopíšu a odešlu, mail v Konceptech nezůstane. Tohle je ale určitě hodně stará záležitost. Docela jsem na tohle chování zapomněl. Už dlouho jsem nepřerušil psaní mailu.

この投稿は Standa STBK により に変更されました