Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Špatné zobrazení znaků "9" a ":" ve verzi 78

more options

Dobrý den, od poslední aktualizace klienta Thunderbird z verze 68 na nynější 78.8.1 (proběhlo v listopadu) mi v defaultním nastavení Proporcionálního písma místo číslice 9 zobrazuje dlouhou pomlčku – a místo dvojtečky : nezobrazí nic. Znaky tam jsou nicméně skutečně napsány a příjemci se vše zobrazí správně. Pokud vytváření zprávy přepnu na NEproporcionální písmo, je vše v pořádku. Bohužel toto u příchozích zpráv nelze a mám to tam s chybami což občas vede následně k mým chybám, protože dlouhé pomlčky a dvojtečky se běžně používají všude možně. Vše se zobrazí správně pokud si to přepnu na prostý text (Zobrazení > Tělo zprávy jako > prostý text). Tím ale zmizí obrázky vložené v mailu. Bohužel neustále přepínání zobrazování či měnění písma je již velmi frustrující. Nevíte čím by to mohlo být? Zatím všichni okolo mě s tím problém nemají. Díky za rady.

Dobrý den, od poslední aktualizace klienta Thunderbird z verze 68 na nynější 78.8.1 (proběhlo v listopadu) mi v defaultním nastavení Proporcionálního písma místo číslice 9 zobrazuje dlouhou pomlčku – a místo dvojtečky : nezobrazí nic. Znaky tam jsou nicméně skutečně napsány a příjemci se vše zobrazí správně. Pokud vytváření zprávy přepnu na NEproporcionální písmo, je vše v pořádku. Bohužel toto u příchozích zpráv nelze a mám to tam s chybami což občas vede následně k mým chybám, protože dlouhé pomlčky a dvojtečky se běžně používají všude možně. Vše se zobrazí správně pokud si to přepnu na prostý text (Zobrazení > Tělo zprávy jako > prostý text). Tím ale zmizí obrázky vložené v mailu. Bohužel neustále přepínání zobrazování či měnění písma je již velmi frustrující. Nevíte čím by to mohlo být? Zatím všichni okolo mě s tím problém nemají. Díky za rady.
Immagini allegate

Soluzione scelta

Chybu hľadajte v operačnom systéme. Nastavte si správne jazyk.

Leggere questa risposta nel contesto 👍 0

Tutte le risposte (2)

more options

Soluzione scelta

Chybu hľadajte v operačnom systéme. Nastavte si správne jazyk.

more options

Ansam napsal(a)

Chybu hľadajte v operačnom systéme. Nastavte si správne jazyk.

Děkuji za radu, sice to nebylo přesně tím, ale dokázalo mě to více se zamyslet nad problematikou. Jazyk jsem měl v systému správně. Po prozkoumání pořádně nastavení a jaká písma pro jaký učel se používají jsem dále zjitil že při změně písma za jiné je problém vyřešen. Moc mi to ale nedalo, podíval jsem se na defaultní písmo Lucida Grande a zjistil, že je v systému nainstalováno 2x, což bylo hned jasné že to bude tím, už jsem se s tím dříve setkal v jiných programech. Takhle chyba pravděpodobně vzniká při aktualizacích systému MacOS - co si budem Apple už dávno není co bejvávalo bohužel. Nicméně PROBLÉM VYŘEŠEN, děkuji za ochotu poradit.