Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Támogatás keresése

Kerülje el a támogatási csalásokat. Sosem kérjük arra, hogy hívjon fel egy telefonszámot vagy osszon meg személyes információkat. Jelentse a gyanús tevékenységeket a „Visszaélés bejelentése” lehetőséggel.

Learn More

A témacsoportot lezárták és archiválták. Tegyen fel új kérdést, ha segítségre van szüksége.

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech

  • 5 válasz
  • 3 embernek van ilyen problémája
  • 52 megtekintés
  • Utolsó üzenet ettől: poljos

more options

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí zejména ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech...nějaké řešení? v jiných prohléžečích problém není...

v aktuální verzi Firefoxu se špatně zobrazuje gmail (chybí zejména ikony) a nefunguje vyhledávání v mailech...nějaké řešení? v jiných prohléžečích problém není...

Összes válasz (5)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

more options

Díky za tip, bohužel problém přetrvává i v nouzovém režimu a doplňky používám pouze 3, které jsem používal už dříve. Nějaký další nápad? Zkoušel jsem odinstalace, vypínání doplňků, i ten noužový režim a bohužel pořád nic.

more options

Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu - vypnite filtrovanie SSL/TLS protokolu, alebo ho úplne vypnúť (odstrániť, odinštalovať).

Pre kontrolu vypnite Firefox. Vypnite antivírusový program. Spustite „Správcu úloh“ a ukončite ešte všetky na pozadí bežiace antivírusové aplikácie a potom ukončite aj všetky antivírusové procesy bežiace ešte v procesoch. Spustite Firefox a preverte či problém pretrváva.

more options

Opět díky za radu, ale bohužel to opět nepomohlo. Fakt netuším, co s tím sakra je. Před nedávnem vše fungovalo, během minulé nebo předminulé aktualizace firefoxu se problém objevil a nedaří se mi to ničím odstranit.

more options

Jaké rozhraní máš navolené (viz. příloha)?