Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pomoc přepytać

Hladajće so wobšudstwa pomocy. Njenamołwimy was ženje, telefonowe čisło zawołać, SMS pósłać abo wosobinske informacije přeradźić. Prošu zdźělće podhladnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužiwanje zdźělić“.

Learn More

WebGL

  • 2 wotmołwje
  • 1 ma tutón problem
  • 2 napohladaj
  • Poslednja wotmołwa wot haronekvaclav

more options

Hru Diggy´s Adventure na Facebooku nelze spustit s podporou WebGL, ale jenom s podporou starého Flash (který však naneštěstí od ledna 2020 končí). VŠECHNY možnosti z Vašich rad : Aktualizace ovladačů grafické karty pro využití hardwarové akcelerace a WebGL vyzkoušeny a stále nefunkční :( Děkuji za jakoukoli další pomoc (stejný problém i u dalších her jako např. Taonga a jiné, které využívají WebGL)

Hru Diggy´s Adventure na Facebooku nelze spustit s podporou WebGL, ale jenom s podporou starého Flash (který však naneštěstí od ledna 2020 končí). VŠECHNY možnosti z Vašich rad : Aktualizace ovladačů grafické karty pro využití hardwarové akcelerace a WebGL vyzkoušeny a stále nefunkční :( Děkuji za jakoukoli další pomoc (stejný problém i u dalších her jako např. Taonga a jiné, které využívají WebGL)
Připowěsnjene fota wobrazowki

Wšě wotmołwy (2)

more options

A co na to Fajskúk nebo ostatní hráči? Těm to tam ve Firefoxu jede? Tohle je fórum podpory uživatel-uživateli. Tady to nevyřešíme.

more options

poljos said

A co na to Fajskúk nebo ostatní hráči? Těm to tam ve Firefoxu jede? Tohle je fórum podpory uživatel-uživateli. Tady to nevyřešíme.

Plno jich má stejný problém :( Omlouvám se, ale zapoměl jsem dodat, že to nejede jenom pod Firefoxem, pod Chrome to jede (ten je ale hroznej). V tom Fajskúku to byl jenom příklad, nefunguje to ale nikde :(