Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Learn More

Upozornění na nově příchozí zprávy

  • 7 odgovora
  • 0 ima ovaj problem
  • 1 prikaz
  • Posljednji odgovor od Ansam

more options

Dobrý den, prosím o pomoc s nastavením.

Jedná se mi o to, že v případě, kdy přijde nová pošta tak se mi zobrazí upozornění, ale upozornění na zprávu se okamžitě smaže - např. pokud zapnu e-mail po víkendu tak mne emailový klient nezobrazí a neoznačí nové zprávy a nejsem na ně upozorněn.

To samé pokud mi přijde nová zpráva a nejsem u PC tak mi e-mailový klient nepíše žádné upozornění (např. u e-mailového účtu není zobrazena např. č. 1 - jako 1 nová zpráva - respektive je, ale asi jenom pár vteřin, a to danou zprávu ani neotevřu).

Nevíte jak toto nastavit? V nastavení je sekce Příchozí pošta, kde mám nastaveno zobrazit upozornění a zároveň v tlačítku přizpůsobit jsem zaškrtl nejdelší možný čas což je 3.600 vteřin - i přesto se mi upozornění na novou zprávu odmaže ihned a neřeší mě to např. zprávy o víkendu - v pondělí musím hledat, které zprávy přišly.

Díky za pomoc!

Dobrý den, prosím o pomoc s nastavením. Jedná se mi o to, že v případě, kdy přijde nová pošta tak se mi zobrazí upozornění, ale upozornění na zprávu se okamžitě smaže - např. pokud zapnu e-mail po víkendu tak mne emailový klient nezobrazí a neoznačí nové zprávy a nejsem na ně upozorněn. To samé pokud mi přijde nová zpráva a nejsem u PC tak mi e-mailový klient nepíše žádné upozornění (např. u e-mailového účtu není zobrazena např. č. 1 - jako 1 nová zpráva - respektive je, ale asi jenom pár vteřin, a to danou zprávu ani neotevřu). Nevíte jak toto nastavit? V nastavení je sekce Příchozí pošta, kde mám nastaveno zobrazit upozornění a zároveň v tlačítku přizpůsobit jsem zaškrtl nejdelší možný čas což je 3.600 vteřin - i přesto se mi upozornění na novou zprávu odmaže ihned a neřeší mě to např. zprávy o víkendu - v pondělí musím hledat, které zprávy přišly. Díky za pomoc!

Svi odgovori (7)

more options

""...emailový klient nezobrazí a neoznačí nové zprávy..."" Nové správy sa vždy v Thunderbirde označujú čiernym boldovým písmom. Začiernené sú trvale - teda až dovtedy, pokiaľ na ne kliknete. Asi máte narušený profil Thunderbirdu.

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má - teda že nové (neprečítané) emaily sú trvale čierne - hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať".

Izmjenjeno od Ansam

more options

Dobrý den,

moc Vám děkuji za obsáhlou odpověď a snahu vyřešit můj problém. Bohužel problém přetrvává - restartoval jsem, zakázal doplňky a vypnul veškerá rozšíření, které jsem měl. Poslal jsem si e-mail a číslovka s nepřečtenou zprávou se automaticky po cca 2 minutách odbarví a zanikne, a to jsem na e-mailový účet nebo zprávu vůbec nekliknul. 

Chápu, že takhle na dálku je těžké poradit - Thunderbird jsem přeinstaloval - bohužel stejný výsledek.

Izmjenjeno od balage112

more options

Akú verziu Thunderbirdu používate, akým protokolom pristupujete k pošte (IMAP?, alebo POP3?), aký operačný systém používate?

Izmjenjeno od Ansam

more options

Thundebolt verze 115.2.0 a windows 10. Protokoly IMAP

Izmjenjeno od balage112

more options

Posledná oficiálne uvoľnená verzia Thunderbirdu je dnes 102.15.0 . Odporúčam používať iba oficiálne verzie Thunderbirdu.

Vypnite Thunderbird. Stiahnite si oficiálne uvoľnenú najnovšiu verziu Thunderbirdu 102.15.0 pre Windows z http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ a preinštalujte.

32 bit: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/102.15.0/win32/cs/Thunderbird%20Setup%20102.15.0.exe

64 bit: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/102.15.0/win64/cs/Thunderbird%20Setup%20102.15.0.exe

Izmjenjeno od Ansam

more options

Díky za další nápad jak pomoci - Thunderbird jsem stáhnul z těchto stránek https://www.thunderbird.net/cs/

Nicméně přeinstaloval jsem na verzi 102.15.0, znovu napojil e-mail adresu a problém je pořád stejný. Je to zvláštní - na e-mail nekliknu, ani nerozbaluji příchozí poštu a pošta se tváří jako přečtená, a to vše nyní tak do 10 vteřin.

Každopádně díky za snahu!

more options

Je celkom možné, že ta nová pošta s protokolom IMAP bola už zobrazená aj na inom počítači a preto je pošta vo vašom prípade už označená ako prečítaná.