Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Learn More

otevírání příloh při odesílání, nebo přeposlání zpráv

  • 6 odgovora
  • 0 ima ovaj problem
  • 10 prikaza
  • Posljednji odgovor od strefa

more options

Dobrý den,

na PC je nainstalovaná verze 60.5.3. a operační systém WIN10pro.

Máme problém při odesílání zprávy, nebo při přeposlání s otevřením přílohy PDF. Po kliknutí na přílohu se nic nestane, ani nenabídne možnost otevřít v programu.

Můžete nám prosím poradit, jak odstranit tento problém? Bohužel jsem nikde nenašel řešení.

Děkuji Míl

Dobrý den, na PC je nainstalovaná verze 60.5.3. a operační systém WIN10pro. Máme problém při odesílání zprávy, nebo při přeposlání s otevřením přílohy PDF. Po kliknutí na přílohu se nic nestane, ani nenabídne možnost otevřít v programu. Můžete nám prosím poradit, jak odstranit tento problém? Bohužel jsem nikde nenašel řešení. Děkuji Míl

Svi odgovori (6)

more options

Podívej se do menu Nástroje - Možnosti - karta Přílohy (Příchozí), jestli je pro daný typ aplikace nastavená odpovídající činnost (Vždy se zeptat nebo nějaký konkrétní program).

Ta asociace na příponu .PDF musí být taky nastavená v operačním systému (v Ovládacích panelech - Výchozí programy).

more options

Taky je možné, že jde o problém, který se tady už 14 dní "řeší": https://support.mozilla.org/cs/questions/thunderbird?show=all

more options

poljos said

Podívej se do menu Nástroje - Možnosti - karta Přílohy (Příchozí), jestli je pro daný typ aplikace nastavená odpovídající činnost (Vždy se zeptat nebo nějaký konkrétní program). Ta asociace na příponu .PDF musí být taky nastavená v operačním systému (v Ovládacích panelech - Výchozí programy).

Koukal jsem do nastavení a tam je vše nastaveno jak má být i v rámci win. Nemáme problém s příchozí přílohou, ta otvírat právě že jde, ale v případě odchozí zprávy to nejde.

Ve firmě máme 4 PC stanice a nefunguje to pouze na jedné. při odesílání zprávy máme nařízeno kontrolovat ještě přílohu, ale bohužel nejde otevřít.

more options

poljos said

Taky je možné, že jde o problém, který se tady už 14 dní "řeší": https://support.mozilla.org/cs/questions/thunderbird?show=all

Problém s okamžitém odeslání zprávy při generování z jiného programu jsme také minulý týden řešili, ale to se vyřešilo přeinstalací nové verze. Tento problém je něco jiného.

more options

Může tomu bránit nastavení antiviráku.

Co se stane po dvojkliku na soubor v příloze mailu? Vůbec nic? U mě to otevře okno s dotazem na Otevřít pomocí... nebo Uložit soubor (tj. bez ohledu na typ přípony).

Izmjenjeno od poljos

more options

poljos said

Může tomu bránit nastavení antiviráku.

Super to je přesně ono, zkusil jsem zakázat ESET a už to funguje.

Díky za pomoc