Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

חיפוש בתמיכה

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak obnovit omylem smazanou přílohu doručeného emailu? Děkuji

  • 5 תגובות
  • 1 has this problem
  • 7 views
  • תגובה אחרונה מאת Ansam

more options

Omylem jsem si vymazal soubor doručené pošty. Jak se dá obnovit?

Omylem jsem si vymazal soubor doručené pošty. Jak se dá obnovit?

כל התגובות (5)

more options

Při mazání toho souboru se objevuje upozornění, že tato operace je nevratná...

more options

Akým protokolom pristupuješ k pošte? 1. Je celkom možné že ešte ten originál stále leží na serveri. Prihlás sa k svojej pošte cez internetový prehliadač a prever či tam náhodou nie je. 2. Je tiež možné že ešte leží v priečinku "Kôš" v Thunderbirde.

השתנתה ב־ על־ידי Ansam

more options

Jak v Thunderbirdu obnovit smazaný e-mail:

Pokud se dostanete do stavu, kdy jste zprávu smazali (bez přesunu do složky Koš), ukončete Thunderbird a před jakoukoliv další akcí proveďte zálohu uživatelského profilu. Tím zaručíte, že se v případě nepovedení obnovy dostanete do původního stavu. Následně v uživatelském profilu vyhledejte podsložku Mail, v ní váš uživatelský účet a soubor se jménem složky, kde jste e-mail odstranili.

Tento soubor je ve formátu MBOX, což není nic jiného než obyčejný textový soubor v určitém formátu. Pokud v Thunderbirdu smažete e-mail, ve skutečnosti se pouze označí jako smazaný, ale fyzicky v souboru zůstane. Jeho fyzické odstranění proběhne až použitím volby Provést údržbu složky v místní nabídce nad složkou (pravé tlačítko myši).

Zvolený soubor tedy otevřete v obyčejném textovém editoru stylu PSPad a vyhledejte vámi smazaný e-mail. Nad textem e-mailu je jeho hlavička. Vyhledejte řádek začínající X-Mozilla-Status:. Hned vedle něj je hodnota. Nejčastěji bývá 0001 (e-mail je zobrazen ve složce) či 0009 (e-mail je označen pro smazání a není ve složce vidět). Celá úprava tedy spočívá v tom, že hodnotu 0009 změníte na 0001. http://jasnapakablog.mozilla.cz/313604-jak-v-thunderbirdu-obnovit-smazany-e-mail.html

more options

Díky všem za odpovědi. Email zůstal. Smazaná byla pouze příloha emailu. A tu potřebuji obnovit. Díky za rady.

more options

Je celkom možné že ešte ten originál stále leží na serveri. Prihlás sa k svojej pošte cez internetový prehliadač a prever či tam náhodou nie je.