Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

חיפוש בתמיכה

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Povolit vzdálený obsah... neexistuje. Jak toto povolit?

  • 9 תגובות
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • תגובה אחרונה מאת poljos

more options

Chci nastavit aby se obrázky zobrazovaly ve zprávě a ne v přílohách. Volba "Povolit vzdálený obsah..." však neexistuje (verze 49.0.1). Ví někdo jak to v tomto případě nastavit? A ještě jeden problém. Od určité doby jsem ztratil možnost prohlédnout si před odesláním přiložené soubory. Při poklepání na soubor v okénku příloh se nic neděje. Dá se s tím něco dělat? Děkuji za reakce.

Chci nastavit aby se obrázky zobrazovaly ve zprávě a ne v přílohách. Volba "Povolit vzdálený obsah..." však neexistuje (verze 49.0.1). Ví někdo jak to v tomto případě nastavit? A ještě jeden problém. Od určité doby jsem ztratil možnost prohlédnout si před odesláním přiložené soubory. Při poklepání na soubor v okénku příloh se nic neděje. Dá se s tím něco dělat? Děkuji za reakce.

כל התגובות (9)

more options

Mám NAJNOVŠIU verziu Thunderbirdu 45.4.0 a v tejto verzii je to defaultne nastavené. Obrázky v prílohách sa zobrazujú v prijatej správe.

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Je možné že mate veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Vo viacerých prípadoch bolo potrebné pridať výnimku, alebo úplne vypnúť kontrolu SMTP. = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

Jsi si jistý, že píšeš o Thunderbirdu? Aktuální verze TB je 45.4.0 Zkus nejprve spustit TB do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift).

more options

dedek69 napsal(a)

Od určité doby jsem ztratil možnost prohlédnout si před odesláním přiložené soubory. Při poklepání na soubor v okénku příloh se nic neděje.

V systéme Windows 7 si musíte obnoviť predvolené programy pre tieto typy súborov: http://sk.stealthsettings.com/cum-putem-reseta-default-programs-pentru-diferite-tipuri-de-fisiere-in-windows-7.html

השתנתה ב־ על־ידי Ansam

more options

Omlouvám se za špatnou verzi, samozřejmě je to 45.4.0. V "nouzovém režimu" se program chová naprosto stejně. Opomenul jsem napsat verzi OS - Win 8.1, ale výchozí programy mám nastavené dobře. Jelikož všechnu poštu mám uloženou v PC, nechci provádět žádné změny účtů a podobně. S největší pravděpodobností udělám zálohu pošty v Mozilla Backup, Thunderbird odinstaluju, vyčistím OS a registry a provedu novou čistou instalaci programu a nové nastavení. Ještě bych dodal, že jsem konečně našel onu volbu vzdáleného obsahu a je zaškrtnutá. Přesto se v těle zprávy zobrazují obdélníky s odkazem na obrázek a obrázky jsou v přílohách.

Děkuji vám všem za reakce.

השתנתה ב־ על־ידי dedek69

more options

dedek69 napsal(a)

... v těle zprávy zobrazují obdélníky s odkazem na obrázek a obrázky jsou v přílohách.

Príčinu by som hľadal v rozšírení AdBlock Plus a aj v antivírusovom programe.

more options

Zkusil jsem tedy vypnout Avasta a pak spustit TB - žádná změna. Je ale možné, že někde v nastaveních se to zobrazování v těle zprávy dá nastavit, nejsem si jistý... No a ten AdBlock - co s ním? Používám pouze ve FF a to na Poradně.

Děkuju za snahu, ale už bych to nechal plavat...

more options

AVAST sa len tak ľahko nedá vypnúť. 1. Vypnite Thunderbird 2. Vypnite (ukončite) AVAST 2. Spustite "Správcu úloh" 3. V ušku "Procesy" vyhľadajte ešte všetky bežiace procesy AVAST, kliknite na ne pravým tlačidlom myši a vyberte "Ukončiť úlohu" 4. Keď už nebude v procesoch z AVASTU nič aktívne potom spustite Thunderbird a preverte jeho funkčnosť

more options

Opravdu se Avast nedá jen tak lehce vypnout. Přes správce úloh to nejde - přístup zamítnut. Tedy jsem šel do nouzového režimu se sítí, tady ovšem nefunguje internet, takže nic nevyzkouším. Děkuju za spolupráci, ale vzdávám to.

more options

On asi běží na pozadí jako Služba. Zkus ji vypnout.