Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Chyba ssl_error_no_cypher_overlap

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by h4ever

more options

Pokaždé když spouštím Thunderbird vyskočí mi hláška Při spojení s email.seznam.cz:443 nastala chyba Bezpečná komunikace s partnerem není možná. Nenalezen žádný společný šifrovací algoritmus. kód chyby: ssl_error_no_cypher_overlap

Procházel jsem však nastavení všech účtů od seznamu a nenašel jsem že bych měl někde nastaveno že chci automaticky vybrat poštu. To jsem totiž dočasně deaktivoval u všech účtů a přesto se ta hláška opakovala. Já však nemohu přijít na to, který účet dělá tu chybu a proč. Uvažuji o možnosti, že se k jednomu účtu nemůže dostat protože se mi do něj dříve někdo naboural a odesílal z něj bez mého vědomí spamy na jiné emaily. To jsem pak řešil a sice tam mám přístup, ale není z něj možné odesílat emaily. No ale jak mám zjistit vo který účet jde? Je někde nějaký log ve kterém bych tu chybu mohl najít?

Pokaždé když spouštím Thunderbird vyskočí mi hláška Při spojení s email.seznam.cz:443 nastala chyba Bezpečná komunikace s partnerem není možná. Nenalezen žádný společný šifrovací algoritmus. kód chyby: ssl_error_no_cypher_overlap Procházel jsem však nastavení všech účtů od seznamu a nenašel jsem že bych měl někde nastaveno že chci automaticky vybrat poštu. To jsem totiž dočasně deaktivoval u všech účtů a přesto se ta hláška opakovala. Já však nemohu přijít na to, který účet dělá tu chybu a proč. Uvažuji o možnosti, že se k jednomu účtu nemůže dostat protože se mi do něj dříve někdo naboural a odesílal z něj bez mého vědomí spamy na jiné emaily. To jsem pak řešil a sice tam mám přístup, ale není z něj možné odesílat emaily. No ale jak mám zjistit vo který účet jde? Je někde nějaký log ve kterém bych tu chybu mohl najít?

All Replies (5)

more options

h4ever said

...No ale jak mám zjistit vo který účet jde?

Spusti príjem pošty postupne najskôr z prvého účtu, potom z druhého účtu atď.. až z posledného účtu. Uvidíš, ktorý vyhodí chybové hlásenie.

more options

Koukni sem: https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites Možná se ti do toho vlomil antivirák.

more options

Ansam said

h4ever said
...No ale jak mám zjistit vo který účet jde?

Spusti príjem pošty postupne najskôr z prvého účtu, potom z druhého účtu atď.. až z posledného účtu. Uvidíš, ktorý vyhodí chybové hlásenie.

Tomu nerozumím, vizuálně vidím jen dialogové okno pro zadání hesla, mezitím vyskočí tato hláška. Nic jiného - o jaký účet jde není vidět.

more options

Spustit príjem pošty postupne?

To jsem zkoušel, ale ta hláška pak nevyskočí vůbec. Objevuje se ještě před zadáním hesla.

more options

Ještě oprava: asi to nedělá po každém spuštění. Jen po nějaké době, když spustím Thunderbird. Když ho pak zavřu a zkusím to znovu tak to neudělá nic.