Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak nastavit, aby označená nevyžádaná pošta byla automaticky přesunuta do nevyžádané pošty.

  • 6 replies
  • 2 have this problem
  • 12 views
  • Last reply by Ansam

more options

Jak nastavit, aby označená nevyžádaná pošta byla automaticky přesunuta do nevyžádané pošty.

Jak nastavit, aby označená nevyžádaná pošta byla automaticky přesunuta do nevyžádané pošty.

All Replies (6)

more options

Toto máš nastaveno?

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať".

more options

V mojom prípade " aby nevyžádaná pošta byla automaticky přesunuta do nevyžádané pošty" stačilo iba spustiť Thunderbird v núdzovom režime. Prekontrolovať funkčnosť (v mojom prípade to začalo fungovať). Vypnúť Thunderbird , zapnúť Thunderbird - a " aby se nevyžádaná pošta automaticky přesunula do nevyžádané pošty" začalo perfektne fungovať .

Modified by Ansam

more options

Pokud označím příchozí poštu v doručených jako nevyžádaná, přesune se do nevyžádané, pokud v doručené poště se to samo označí jako nevyžádaná, musím přesunout pomocí nástroje, smazat nevyžádanou poštu, přesune se do koše a opět pomocí nástroje odstranit. Nouzový režim proveden, vše zakázáno. Pořád viz. výše.

more options

poljos napsal(a)

Toto máš nastaveno?

Mám.

more options

pohoda napsal(a)

Pokud označím příchozí poštu v doručených jako nevyžádaná, přesune se do nevyžádané, pokud v doručené poště se to samo označí jako nevyžádaná, musím přesunout pomocí nástroje, smazat nevyžádanou poštu, přesune se do koše a opět pomocí nástroje odstranit...

V mojom prípade sa to chová presne tak isto. Pokiaľ sa mi to v doručenej pošte označí ako nevyžiadaná (Spam), tak nedokážem Thunderbird nastaviť tak, aby sa automaticky buď odstránila, alebo presunula do priečinka SPAM.