Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Občas se nenačítá nová pošta

  • 4 respostas
  • 2 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by Mira

more options

Dobrý den,

v Thuderbirdu používám 8 e-mailových účtů (přes IMAP). Již delší dobu se mi občas stává, že se mi u některých účtů nenačítají nové zprávy. Tento problém se vyskytuje nepravidelně a navíc je pokaždé u jiného účtu. Jediné co stoprocentně pomůže je vypnutí a nové spuštění Thuderbirdu. Je to velmi nepříjemné, jelikož nové zprávy zjistím až po delší době, kdy už mohly (měly) být vyřízené. Mám poměrně velké množství zprav, které si přeřazuji do složek, ale ve složce "Doručená pošta" je opravdu jenom pár zpráv. Nyní používám poslední verzi 91.5.1, ale problém byl i u předchozích verzí.

Děkuji za pomoc a navržení nějakého řešení

Míra

Dobrý den, v Thuderbirdu používám 8 e-mailových účtů (přes IMAP). Již delší dobu se mi občas stává, že se mi u některých účtů nenačítají nové zprávy. Tento problém se vyskytuje nepravidelně a navíc je pokaždé u jiného účtu. Jediné co stoprocentně pomůže je vypnutí a nové spuštění Thuderbirdu. Je to velmi nepříjemné, jelikož nové zprávy zjistím až po delší době, kdy už mohly (měly) být vyřízené. Mám poměrně velké množství zprav, které si přeřazuji do složek, ale ve složce "Doručená pošta" je opravdu jenom pár zpráv. Nyní používám poslední verzi 91.5.1, ale problém byl i u předchozích verzí. Děkuji za pomoc a navržení nějakého řešení Míra

All Replies (4)

more options

Projdi si některé podobné dotazy z poslední doby: https://support.mozilla.org/cs/questions/thunderbird?show=all

more options

Děkuji za radu, bohužel nic z toho nepomohlo. Ale zjistil jsem, že problém se projeví téměř vždy, když svůj notebook uspím a následně proberu. Po probrání se u některých účtů přestanou načítat nové zprávy. Pomůže pouze nové spuštění Thunderbirdu. Nenapadá Vás něco co s tím?

more options

Pokud na to má opravdu vliv uspávání notebooku, tak je asi nějaký problém v systému. Můžeš taky zkusit problém nahlásit na https://bugzilla.mozilla.org

poljos modificouno o

more options

Děkuji, poslal jsem to.