Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

FİREFOX ŞİRKETİ KULLANILARAK DOLANDIRILDIM

more options

Merhaba ,

Bu gün telefonuma Firefox 2020 yıllık kullanıcı anketı adı altında bir anket gönderildi ve doldurdum . doldurduktan sonra Samsung galaxy s20 telefon kazandığım bilgisi çıktı . Firefox'un güvenilir olduğunu düşünerek bilgilerimi girerek 20 TL karşılığında evime telefon gönderıleceği bilgisi çıktı fakat bu tutar 20 tl değil 20 € tutarında bir paraymış. daha sonra paranin jetigames.com diye bir adres adına çekildiğini farkettim , adımıza kesilen fatura da Baf Media Limited adında bir şirkete ait görünüyor. Maduriyetimin giderilmesi ve başkalarının bu durumdan zarar görmemesi için desteğinizi rica ederim.

Merhaba , Bu gün telefonuma ''Firefox 2020 yıllık kullanıcı anketı'' adı altında bir anket gönderildi ve doldurdum . doldurduktan sonra Samsung galaxy s20 telefon kazandığım bilgisi çıktı . Firefox'un güvenilir olduğunu düşünerek bilgilerimi girerek 20 TL karşılığında evime telefon gönderıleceği bilgisi çıktı fakat bu tutar 20 tl değil 20 € tutarında bir paraymış. daha sonra paranin jetigames.com diye bir adres adına çekildiğini farkettim , adımıza kesilen fatura da ''Baf Media Limited'' adında bir şirkete ait görünüyor. Maduriyetimin giderilmesi ve başkalarının bu durumdan zarar görmemesi için desteğinizi rica ederim.
Capturas de pantalla anexas

All Replies (2)

more options

Öncelikle merhaba! Bu anket veya site Mozilla'ya ve/veya Mozilla'ya ait hiç bir ürüne ait değildir. Bu gibi durumlarda aynı site bağlantısını Chrome'dan açtığınızda Chrome 2020 anketi yazacağını göreceksinizdir. Böyle durumlarda önce bize danışmanızı öneririz. Ne yazık ki bu durum Mozilla'ya ait olmadığı için yardımcı olamayacağız. Ancak bir sonraki sefer için bizimle iletişime geçmenizi veya sitenin durumunu kontrol etmenizi öneririm. Başka br sorunuz olursa lütfen bize tekrar yazın. İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla'nın sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.

Metehan Özyürek modificouno o

more options

Tekrar merhaba! Çok önemli bir bilgilendirme: Bu site sizden her ay 25 Euro alacak. Yani bir an önce aboneliğinizi iptal ediniz. Bu sayede daha fazla maddi kayba uğramazsınız. Başka br sorunuz olursa lütfen bize tekrar yazın. İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla'nın sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.