Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přechod z Outlooku

  • 2 respostas
  • 1 has this problem
  • Last reply by Ansam

more options

Při pokusu o import z Outlook nelze importovat z důvodu, že není k dispozici žádný výchozí poštovní klient, i když Outlook je výchozí a funkční. Jak na to ?

Při pokusu o import z Outlook nelze importovat z důvodu, že není k dispozici žádný výchozí poštovní klient, i když Outlook je výchozí a funkční. Jak na to ?

All Replies (2)

more options

Je nastavený Outlook nebo Thunderbird jako výchozí pošťák v systému? Pokud to je nastaveno jenom v klientovi, tak to nemusí stačit. Zkontroluj si to v Ovládacích panelech - Výchozí programy, případně i přidružení protokolu MAILTO.

Anebo se prostě nemají rádi...

more options

Outlook import všetkej pošty do Thunderbirdu: - nainstalovať emclient, importovať všetku poštu z Outlook do emclient, vyexportovať emaily v emclient a presunúť do Thundebirdu - na iných fórach odporúčajú inštalovať si do počítača emailového klienta EUDORA a potom importovať všetko z MS Outlook do Eudora. Potom importovať všetku poštu z Eudora do Thunderbirdu. Po úspešnom importe odinštalovať EUDORA.