Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Obnovení PŘEDposlední relace

  • 1 resposta
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Last reply by poljos

more options

Zdravím, potřeboval bych pomoc ohledně obnovení relace... Měl jsem otevřených pár panelů, poté jsem prohlížec normálně vypnul... Po znovuzapnutí jsem přehléhnul tlačítko na obnovení poslední relace. Udělal jsem co jsem potřeboval a prohlížeč opět vypnul. Jenže, nyní, když hledám ty panely které potřebuji, nikde nic. Když dám "obnovení předchozí relace" - samozřejmě se otevřou ty minulé. Já ale potřebuji ty před-poslední. V historii nedohledáno - na panely bylo kliknuto buhví kdy, takže byly offline a neaktivní, do historie se tedy nic neuložilo... ) Je nějaká možnost jak se k tomu dostat?

Díky moc. L.

Zdravím, potřeboval bych pomoc ohledně obnovení relace... Měl jsem otevřených pár panelů, poté jsem prohlížec normálně vypnul... Po znovuzapnutí jsem přehléhnul tlačítko na obnovení poslední relace. Udělal jsem co jsem potřeboval a prohlížeč opět vypnul. Jenže, nyní, když hledám ty panely které potřebuji, nikde nic. Když dám "obnovení předchozí relace" - samozřejmě se otevřou ty minulé. Já ale potřebuji ty před-poslední. V historii nedohledáno - na panely bylo kliknuto buhví kdy, takže byly offline a neaktivní, do historie se tedy nic neuložilo... ) Je nějaká možnost jak se k tomu dostat? Díky moc. L.

All Replies (1)

more options

Pokud nemáš v prohlížeči nainstalovaný nějaký sessions manager, tak Firefox ukládá jen tu poslední relaci. Další řešení by byla například pravidelná záloha složky s profilem Firefoxu (patrně se taky nekoná). Pokud je to jenom pár panelů, možná bude stačit zavzpomínat.

Jinak je dobrá volba nechávat při spouštění prohlížeče automaticky otvírat poslední okna a panely (pro příště). about:preferences - Obecné