Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kombinované zobrazení přijatých zpráv

  • 2 respostas
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by herox

more options

Dobrý den,

ve svém Thunderbirdu mám přidané pouze tři emailové schránky, ale než je všechny prolezu při kontrole nové pošty. Ani si nechci představit, že bych těch schránek měl ještě víc, než bych se tím vším proklikal...

V mobilním telefonu sys. Android je předinstalovaný mailový klient, který umí zobrazovat příchozí emailové zprávy v kombinaci všech mailových účtů. Tedy stránka aplikace obsahuje mix příchozích zpráv ze všech mailových účtů s tím, že pro přehlednost příchozí zprávy z účtu user1@domain1.cz jsou označeny modrým identifikátorem, zprávy pro user2@domain2.com jsou označeny zeleným operátorem, atp.

Neexistuje třeba nějaký doplněk, kterým by tohoto přehledné kombinovaného zobrazení šlo docílit?

Děkuji moc za Vaše nápady, rady apod..

Dobrý den, ve svém Thunderbirdu mám přidané pouze tři emailové schránky, ale než je všechny prolezu při kontrole nové pošty. Ani si nechci představit, že bych těch schránek měl ještě víc, než bych se tím vším proklikal... V mobilním telefonu sys. Android je předinstalovaný mailový klient, který umí zobrazovat příchozí emailové zprávy v kombinaci všech mailových účtů. Tedy stránka aplikace obsahuje mix příchozích zpráv ze všech mailových účtů s tím, že pro přehlednost příchozí zprávy z účtu user1@domain1.cz jsou označeny modrým identifikátorem, zprávy pro user2@domain2.com jsou označeny zeleným operátorem, atp. Neexistuje třeba nějaký doplněk, kterým by tohoto přehledné kombinovaného zobrazení šlo docílit? Děkuji moc za Vaše nápady, rady apod..

herox modificouno o

Chosen solution

V nastavení Zobrazení - Složky - si zatrhni volbu Jednotné. Pak se po kliknutí vlevo na liště Doručená pošta zobrazí všechny přijaté zprávy.

Ler a resposta no contexto 👍 1

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

V nastavení Zobrazení - Složky - si zatrhni volbu Jednotné. Pak se po kliknutí vlevo na liště Doručená pošta zobrazí všechny přijaté zprávy.

more options

Paráda, to je ono. Děkuji.