Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

TOTALLY HATE THE SEARCH IS IN THE AWESOME BAR OR URL BAR

  • 2 fhreagra
  • 0 leis an bhfadhb seo
  • 5 views
  • Freagra is déanaí ó cor-el

more options

PLEASE MOVE THE SEARCH BACK TO WHERE IT BELONGS AND NOT IN THE TOP URL BAR. IT IS A PAIN IN THE ASS FOR INSTRUCTORS, IT IS A PAIN IN THE ASS FOR STUDENTS. IT IS A PAIN FOR SENIOR CITIZEN WHO HAVE VISUAL IMPAIRMENTS... IT TOTALL SUCK! YES, I AM SHOUTING!

THE NEXT SUGGESTION IS TO MOVE TO EDGE. THAT IS COMING SOON I AM JUST SICK AND TIRE OF ATTEMPTING TO USE A SECOND RATE BROWSER.

PLEASE MOVE THE SEARCH BACK TO WHERE IT BELONGS AND NOT IN THE TOP URL BAR. IT IS A PAIN IN THE ASS FOR INSTRUCTORS, IT IS A PAIN IN THE ASS FOR STUDENTS. IT IS A PAIN FOR SENIOR CITIZEN WHO HAVE VISUAL IMPAIRMENTS... IT TOTALL SUCK! YES, I AM SHOUTING! THE NEXT SUGGESTION IS TO MOVE TO EDGE. THAT IS COMING SOON I AM JUST SICK AND TIRE OF ATTEMPTING TO USE A SECOND RATE BROWSER.

All Replies (2)

more options

ENTER about:config IN THE ADDRESS BAR AND SET browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar = FALSE.

more options

Note that it isn't guaranteed that this pref will keep working.

What you see on the new tab page is actually a fake search bar (.fake-textbox) with a fake caret (.fake-caret).