Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Felvett postafiók törlése

more options

Sokat kisérleteztem, mert a szolgáltatóm a UPC ( újabban VODAFON )egyszerűen bejelentette a levelezési szolgáltatás megszüntetését, - így gmail felhasználó lettem. Mindeközben a thunderbird lev. programot rá akartam állítani a Gmail levelek kezelésére, miközben a postafiókok ( mappák ) között olyanok jelentek meg, amelyek nem kellenek, vagy már voltak eddig is, de megszünnek ! Ezeket szeretném törölni, de nem tudom hogyan lehetséges, mert a postafiók beállításai erre nem ad lehetőséget ! Kérem aki tudja a megoldást az adjon le egy E-mailt a meszaros.rudolf@upcmail.hu címre! - előre is köszönöm !

Sokat kisérleteztem, mert a szolgáltatóm a UPC ( újabban VODAFON )egyszerűen bejelentette a levelezési szolgáltatás megszüntetését, - így gmail felhasználó lettem. Mindeközben a thunderbird lev. programot rá akartam állítani a Gmail levelek kezelésére, miközben a postafiókok ( mappák ) között olyanok jelentek meg, amelyek nem kellenek, vagy már voltak eddig is, de megszünnek ! Ezeket szeretném törölni, de nem tudom hogyan lehetséges, mert a postafiók beállításai erre nem ad lehetőséget ! Kérem aki tudja a megoldást az adjon le egy E-mailt a meszaros.rudolf@upcmail.hu címre! - előre is köszönöm !

Athraithe ag meszad ar

All Replies (3)

more options

Szia! Ennyi információból nem tudom pontosan mit szeretnél, így kénytelen vagyok tippelni. A Gmail némileg szokatlanul használja az IMAP protokollt (Például a címkék mappaként jelennek meg az IMAP-fiókban), ha zavaró mappák vannak, akkor egyszerűen le tudsz róluk iratkozni. Csak kattints jobb gombbal a postafiókod nevére (xy@gmail.com) és válaszd a Feliratkozás… lehetőséget, itt ki tudod kapcsolni a nem kellő mappákat.

Egyébként privát e-mailt azért nem küldünk erről a platformról, mert akkor mások nem találhatják meg a keresővel a megoldásokat, és így korlátolt lenne a haszna a válaszoknak.

more options

Nekem is ugyanez a problémám. A kérdés jól lett feltéve, miszerint egy teljes postafiók eltávolítására lenne nekem is szükség a postafiók listából. Ezt a funkciót én sem találom sehol.

more options

Ezt az Eszközök → Postafiók beállításai lapon meg tudod tenni, csak válaszd ki a törlendő fiókot, majd a bal alsó sarokban kattints a Postafiók-műveletek gombra, ott találod a törlési lehetőséget is.