Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Při přesouvání velkého množství mailů se všechny maily ztratily.

  • 14 freagra
  • 1 leis an bhfadhb seo
  • 8 views
  • Freagra is déanaí ó Ansam

more options

Zoufale prosím o pomoc. Přišla jsem o všechny maily spolku. Chtěla jsem udělat úklid a přesunula všechny maily do roku 2020 do 1 složky. Při přesouvání velkého množství mailů se něco stalo a já je všechny ztratila. Záložka je prázdná. Ano, sypu si popel na hlavu.... nemám zálohu :-( Je ještě nějaká šance je obejvit? Když jsem našla .mst soubor složky je velký, ale maily vidět nejsou, na T ukazuje nastaveni složky 0kb. Zkoušela jsem vymazat dle rad tady hlavní indexový soubor, ale nepomohlo to.

Zoufale prosím o pomoc. Přišla jsem o všechny maily spolku. Chtěla jsem udělat úklid a přesunula všechny maily do roku 2020 do 1 složky. Při přesouvání velkého množství mailů se něco stalo a já je všechny ztratila. Záložka je prázdná. Ano, sypu si popel na hlavu.... nemám zálohu :-( Je ještě nějaká šance je obejvit? Když jsem našla .mst soubor složky je velký, ale maily vidět nejsou, na T ukazuje nastaveni složky 0kb. Zkoušela jsem vymazat dle rad tady hlavní indexový soubor, ale nepomohlo to.

All Replies (14)

more options

V mnohých prípadoch pomôže opraviť priečinok, - kliknite na priečinok pravým tlačidlom myši a zvoľte "Vlastnosti" a vyberte "Opraviť priečinok": http://imgbank.cz/images/2014/09/23/Thunderbird_opravit_priecinok.jpg - postupne opravte aj ostatné priečinky

Potom je nutné "Vykonať údržbu priečinkov": - Thunderbird - Súbor - Vykonať údržbu priečinkov http://imgbank.cz/images/2015/08/19/Thunderbird_udrzba_priecinkov.jpg =

Ak to nepomohlo, tak skúste ešte spustiť THUNDERBIRD V NÚDZOVOM REŽIME a preverte či chyba pretrváva (držte klávesu SHIFT pri spustení Thunderbirdu). http://imgbank.cz/images/2015/08/23/Thunderbird_nudzovy_rezim.jpg

more options

Chvilku mi svitla naděje, kde jste mi odpověděl. Ale bohužel nic z výše uvedeného nefungovalo. Ale neco je divně, i kdyz je složka prázdná, když se na ní ťukne běží chvíli hodiny. Totéž i když se otvírá Thunderbird. Byly tam emaily mojí neziskové organizace za 10 let :-(

Nemáte ještě nějaký nápad?

more options

V koši je 1162 emailov - nie sú to tie stratené?

more options

Ne bohužel. Chodí nám strašně moc mailů jako upozornění (na dar, na přihlášku do spolku apod.). Chtěla jsem právě "uklidit" před migrací jinam a uklidila jsem opravdu dokonale.

Jsem přesvědčená, že velikostně to odpovídá těmto souborům (1,5gb), ale "nerozumi si" to s programem. Nebo je nakopnutej samotnej soubor a to už je konečná.

more options

Ste si istá, že tie emaily sú tuná:

more options

Ak áno. Vytvorte si v "lokálne priečinky" nejaký nový priečinok s názvom napr "POKUS". Kliknite na tento priečinok pravým tlačidlom myši a vyberte "Vlastnosti". V okienku "Umiestnenie" vypíšte cestu k tomu súboru (bez prípony) podľa obrázka vyššie:

Takto nejako: mailbox:///C:/Users/Stanislava Bašatová/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/5ngvr7wv.default/mail/pop3savana.cz/Uloziste Email Achilleus/Archive -odzacatku do 12be3595b2

Vypnite Thunderbird. Zapnite Thunderbird a pozrite sa do priečinka POKUS

Athraithe ag Ansam ar

more options

Ak tam nič nebude.

1. V mnohých prípadoch pomôže opraviť priečinok POKUS, - kliknite na priečinok POKUS pravým tlačidlom myši a zvoľte "Vlastnosti" a vyberte "Opraviť priečinok": http://imgbank.cz/images/2014/09/23/Thunderbird_opravit_priecinok.jpg - postupne opravte aj ostatné priečinky

2. Preverte či ste správne vypísali cestu v okienku "Umiestnenie súboru"

Athraithe ag Ansam ar

more options

Jste úžasnej (ať jste tam na druhé straně kdokoliv) :-) aspoň mám pocit, že na to nejsem sama.

Ráda bych tuto radu vyzkoušela, ale úplně se stydím říct, že jsem nepřišla na to jak vytvořit lokální folder - není to vůbec v nabídce.

Ať jsem vytvořila jakýkoliv folder (různé pokusy), nejde mi tam editovat cesta ke zdroji.

Doplňuji: PS: dostala jsem nápad, instalovat Th na jiném PC a zkusit otevřít ten soubor tam. PS2: na základě jiné rady nalezené na internetu jsem otevřela ten soubor 1,5Gb ve WordPadu a emaily jsem tam viděla, tak by tam měly být, PS3: našla jsem jednu starou zálohu, tak to vypadá, že mi chybí "jen"rok, když se mi podaří ta stará záloha rozbalit - i s tím trošku bojuju.

more options

stanislava.basatova said

že jsem nepřišla na to jak vytvořit lokální folder

Zatiaľ nebola reč o vytvorení "Lokálne priečinky", pretože tie sú súčasťou Thunderbirdu - už sú vytvorené inštaláciou Thunderbirdu.

Odporúčane vám bolo, aby ste si v "Lokálne priečinky" vytvorili nejaký nový priečinok s názvom napr "POKUS". Kliknite na tento priečinok pravým tlačidlom myši a vyberte "Vlastnosti". V okienku "Umiestnenie" vypíšte cestu k tomu súboru (bez prípony)

more options

stanislava.basatova said

...dostala jsem nápad, instalovat Th na jiném PC a zkusit otevřít ten soubor tam...

OK. Postup je však taký istý, ako som vám napísal v predchádzajúcom príspevku:

aby ste si v "Lokálne priečinky" vytvorili nejaký nový priečinok s názvom napr "POKUS". Kliknite na tento priečinok pravým tlačidlom myši a vyberte "Vlastnosti". V okienku "Umiestnenie" vypíšte cestu k tomu súboru (bez prípony)

more options

Dobrý den, úplně na začátku chci poděkovat!!! MÁM DATA!!

A jak jsem k tomu došla? Některé věci, co jste mi radil mi nefungovaly (ale chyba bude na mém počítači, mám Th historicky už strašně dlouho), ale navedlo mě to.

Ad obrázek: Já žádné Local folders neviděla a ani se to nechovalo tak, jak mělo. Ale nechala jsem si ukázat printscreen Th někoho jiného a pochopila, že Local folder jsou ty co obrázkem počítače (viz - první obrázek). Jenže těm folderům stejně nešla změnit cesta k souborum. (druhý obrázek). Tak jsem našla umístění v Průzkumníku a ten "vadný soubor" vložila tam a folder s daty se obejvil.

Takže kombinací všech rad se to nakonec POVEDLO!!

Moc děkuju, je to celá historie spolku Achilleus, jsou to velmi cenná historická data. MOC DĚKUJU

more options

Rado sa stalo. Vy pomáhate rodičom zorientovať sa v novej ťažkej životnej situácii, a my si tu vzájomne pomáhame zorientovať sa pri problémoch s Thunderbirdom.

Záver: - okamžite ARCHIVOVAŤ všetku poštu, archív napáliť na CD a CD uložiť do protipožiarneho trezoru. Toto opakovať každý rok v januári.

Athraithe ag Ansam ar

more options

To jste napsal hezky :-)

Když už jsme u zálohování. Archivace dle toto postupu mi přijde náročná. Mám desetitisíc emailů na 4 účtech. Nejde nějaký hromadný backup?

V rámco hledání řešení mého problému jsem našla starou zálohu z 03/18, kterou jsem dělala při přesunu na nový počítač pomocí MozBackup. Zajásala jsem, ale vzápětí jsem zjistila, že ten program už nejde znovu nainstalovat a záloha rozbalit.

Tak se ptám, zda neexistuje něco hromadného, záloha buď po účtech, nebo celého profilu Děkuji z celého srdce.

more options

Mozilla Backup-1.5.1-EN - stále funguje a zálohujem ňou pravidelne poštu. Mozilla Backup-1.5.1-EN sa inštaluje, ale aj neinštaluje, iba sa rozbalí do hocijakého priečinka a spustí sa súbor MozBackup.exe - podľa toho akú verziu si stiahnete. Ja používam verziu bez inštalácie.

Athraithe ag Ansam ar