Het donkere thema in Firefox voor iOS gebruiken

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 11 months, 4 weeks ago
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor iOS ondersteunt de donkere modus van iOS. U kunt wisselen tussen Lichte modus en Donkere modus op basis van het volgende gedrag:

• Altijd overeenkomen met uw systeeminstellingen
  • Automatisch instellen op basis van uw schermhelderheid
  • Zelf handmatig wisselen

Automatisch aansluiten bij het systeemthema

Als u uw apparaat omschakelt naar een licht of donker thema, sluit Firefox standaard bij uw systeemthema aan. Om dit te wijzigen:

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Thema.
  4. Tik op de schuifknop Lichte/donkere modus van systeem gebruiken (blauw betekent ingeschakeld).

Thema’s handmatig of automatisch instellen

U kunt thema’s handmatig of automatisch instellen.

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Thema.
  4. Tik op de schuifknop Lichte/donkere modus van systeem gebruiken (grijs betekent uitgeschakeld).
  5. Tik op een optie in het menu Wisselmodus:
    • Handmatig: alle themawijzigingen gebeuren handmatig.
    Tik op een thema uit het menu Themakiezer:
    • Licht
    • Donker
    • Automatisch: het thema komt overeen met de helderheid van uw scherm.
    Pas de helderheid van uw thema aan met de drempelwaardeschuif.

U kunt de Nachtmodus in Firefox voor iOS ook inschakelen om de helderheid van een webpagina te reduceren.