Kan in Windows 10 geen bestanden downloaden als Ouderlijk toezicht is ingeschakeld

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is van toepassing op Firefox in Windows 10.

Er was een bekend probleem in Firefox versie 69.0.2 en Firefox Beta 70.0b11+ dat ervoor zorgde dat downloads mislukten in Windows 10 als ouderlijk toezicht of inhoudsbeperkingen waren ingeschakeld.

We hebben Firefox 69.0.3 uitgegeven om dit probleem op te lossen, dus als u erdoor bent getroffen dan moet u Firefox bijwerken naar de nieuwste versie. U kunt als alternatief het probleem ook omzeilen door inhoudsbeperkingen uit te schakelen, door de stappen in dit Microsoft-ondersteuningsartikel te volgen.