QR-codes scannen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor iOS bevat een QR-codelezer waarmee u een webpagina kunt laden of naar woorden kunt zoeken vanaf een QR-code. Dit artikel toont hoe u een QR-code kunt scannen.

1. Tik op de adresbalk. De knop voor de QR-codescanner verschijnt aan de rechterkant.
    FX iOS QR code
  2. Firefox opent de camera van uw telefoon voor het scannen van QR-codes nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven.
  3. Positioneer de QR-code zodat deze binnen het kader past dat door de vier blauwe hoeken wordt aangegeven. Firefox scant automatisch de QR-code zodra de juiste uitlijning wordt herkend.
    • Na het scannen wordt de pagina geopend, als de QR-code een webadres is.
    • Als na het scannen woorden verschijnen in plaats van een webadres, zoekt Firefox voor iOS naar die woorden via uw standaardzoekmachine.