Het wachtwoord van uw Mozilla-account opnieuw instellen met herstelsleutels

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt uw accountherstelsleutel gebruiken om aan te melden bij uw Mozilla-account en zo weer toegang te krijgen tot uw gegevens, in het geval u uw wachtwoord bent vergeten.

Waarom worden mijn gegevens geherinitialiseerd als ik mijn wachtwoord herinitialiseer?

Mozilla-accounts gebruikt uw wachtwoord om uw gegevens (zoals bladwijzers en wachtwoorden) te versleutelen voor extra beveiliging. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten en opnieuw moet instellen, kunnen deze gegevens worden gewist. Om dit te voorkomen, genereert u een unieke accountherstelsleutel voordat u uw wachtwoord vergeet of herinitialiseert.

Uw accountherstelsleutel genereren en bewaren

Belangrijk: doe dit zodat u uw accountherstelsleutel gereed hebt voor het geval u uw wachtwoord opnieuw moet instellen.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Mozilla-account (uw e-mailadres) of meld u aan als u nog niet bent aangemeld.
  3. Klik na aanmelden op Account beheren.
    fxa menu 87
    • De Mozilla-accountpagina opent in een nieuw tabblad.
  4. Klik onder Beveiliging naast Accountherstelsleutel op Aanmaken.
  5. Voer uw wachtwoord in en klik op Doorgaan.
  6. Selecteer een of meerdere methodes om uw accountherstelsleutel te bewaren (Downloaden, Kopiëren, Afdrukken) en klik vervolgens op Sluiten.
    FxA-SaveRecoveryKey-v2
  7. Bewaar uw accountherstelsleutel op een veilige plaats waar u hem niet verliest.

Uw accountherstelsleutel wijzigen

Als uw accountherstelsleutel is gelekt, of als u niet meer weet waar u hem hebt bewaard, dan kunt u altijd een nieuwe genereren. De vorige sleutel wordt dan ongeldig.

1. Volg de eerste drie stappen in de vorige sectie om naar de pagina Accountinstellingen van Mozilla-accounts te gaan.
  2. Klik onder Beveiliging naast Accountherstelsleutel op Verwijderen.
  3. Klik nogmaals op Verwijderen in het bevestigingsscherm.
  4. Volg de resterende stappen in de vorige sectie om een nieuwe accountherstelsleutel aan te maken.

Uw wachtwoord opnieuw instellen met uw accountherstelsleutel

Als u uw wachtwoord bent vergeten en opnieuw moet instellen, volg dan deze stappen.

1. Klik op de aanmeldpagina op de koppeling Uw wachtwoord vergeten?.
  2. Controleer uw e-mail en klik op de koppeling voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
  3. Vul uw accountherstelsleutel in.
  4. Maak een nieuw wachtwoord.
  5. Maak een nieuwe accountherstelsleutel.

Noch hieltyd help nedich?

As jo de boppesteande stappen probearre hawwe en jo kinne noch hieltyd net oanmelde, stjoer dan in berjocht nei ús stipeteam.

Kontakt opnimme