Multiprocess-ondersteuning die door Windows-hulpprogramma’s is uitgeschakeld weer inschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is alleen van toepassing op Windows-computers.

Sommige hulpmiddelen voor toegankelijkheid in Windows zouden multiprocess-ondersteuning van Firefox kunnen uitschakelen. Volg deze stappen om dit weer in te schakelen:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Schakel de voorkeur accessibility.loadedInLastSession om naar de waarde false.
  3. Schakel de voorkeur accessibility.lastLoadDate om de waarde terug te zetten naar de standaardinstelling.
  4. Herstart Firefox.