Uw koppelingen importeren in Pocket

Pocket Pocket Created: 10/02/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Pocket biedt hulpmiddelen om URL’s die u elders hebt opgeslagen te importeren in Pocket. U dient eerst de items te exporteren vanuit de bron (Instapaper of uw webbrowser) en vervolgens de bladwijzerlijst te importeren in Pocket. Het importbestand dient te zijn opgemaakt als HTML.

Hoewel Pocket de mogelijkheid heeft uw items te importeren, raden we het importeren van duizenden items sterk af, aangezien dit voor problemen kan zorgen tijdens het importeerproces. Als u tegen problemen aanloopt bij het importeren van uw items, kunt u altijd koppelingen opslaan met een van onze browserextensies.

Browserbladwijzers

Opmerking: voor de beste Pocket-ervaring raden we sterk aan uw bladwijzers te bewerken voordat u probeert ze te importeren in Pocket. Uw gehele lijst met browserbladwijzers importeren is niet altijd aan te bevelen, omdat uw Pocket hierdoor snel vol kan lopen en onze importeerhulpmiddelen beperkte functionaliteit hebben.

Uw browserbladwijzers exporteren

Open de bladwijzerbeheerder van uw browser en exporteer uw bladwijzers als een HTML-bestand. Als u niet weet hoe u dit doet, volg dan onderstaande instructies voor het exporteren van bladwijzers vanuit de meest populaire browsers.

Uw bladwijzers exporteren uit Google Chrome

1. Open Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het Chrome-venster op de overloopknop (drie verticale stippen)
  3. Selecteer Bookmarks > Bookmarkmanager.
  4. Klik in de beheerder op het menu Ordenen.
  5. Selecteer Bookmarks exporteren.
  6. Kies een naam voor het bestand en de locatie waar het kan worden gedownload. Klik op Opslaan.

Chrome exporteert uw bladwijzers als een HTML-bestand, dat u vervolgens kunt importeren in een andere browser. Klik hier voor meer informatie over exporteren vanuit Chrome.

Uw bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik op de knop Bladwijzers en selecteer Bladwijzers beheren om het venster Bibliotheek te openen.
  2. Klik in de werkbalk in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML….
  3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een naam en een locatie waar het bestand moet worden opgeslagen. Klik daarna op Opslaan.

Het HTML-bestand met bladwijzers dat u uit Firefox hebt opgeslagen kan nu worden geïmporteerd.

Importeren

Na het downloaden van uw browserbladwijzerbestand naar uw computer bent u nu klaar om uw bladwijzers in Pocket te importeren met dit hulpmiddel.

Instapaper

Opmerking: voor de beste Pocket-ervaring raden we u sterk aan uw bladwijzers te bewerken voordat u ze probeert te importeren in Pocket. Importeren van de gehele lijst met browserbladwijzers is niet altijd aan te bevelen, omdat uw Pocket hierdoor snel vol kan lopen en onze importhulpmiddelen beperkte functionaliteit hebben.

Uw items exporteren vanuit Instapaper

1. Meld u aan bij uw Instapaper-account.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw e-mailadres en selecteer Instellingen.
  3. Klik in de sectie Exporteren op de knop Download .HTML en sla het bestand op op uw computer.

Als u over uw geëxporteerde bestand beschikt, bent u klaar om in Pocket te importeren. Meld u om uw artikelen te importeren aan bij Pocket en volg de instructies op deze pagina: Importeren uit Instapaper in Pocket.

Veelgestelde vragen

Ik probeer te importeren in Pocket, maar zie een lege pagina

Ons importprogramma heeft af en toe een time-out vanwege de omvang van een geëxporteerd bestand. Dit zorgt ervoor dat een leeg scherm wordt getoond. Items zouden echter met succes moeten worden geïmporteerd. Controleer uw Pocket-lijst om te zien of uw items zijn geïmporteerd.

Als uw exportbestaand groter is dan 1MB, dient u uw lijst op te splitsen in kleinere bestanden om te kunnen importeren. Pocket-ondersteuning kan helaas bladwijzerbestanden niet splitsen. Hiernaast raden we u aan om uw lijst met opgeslagen items te bewerken voordat u verder gaat met importeren in Pocket.

Als u nog steeds problemen hebt met het importeren van uw bladwijzers, raden we u aan om de koppelingen waar u naar terug wilt keren met de hand te selecteren you plan en ze op te slaan met onze browserextensies.

Ik heb twee Pocket-accounts. Kan ik een Pocket-account in een andere account importeren?

U kunt items van de ene account naar de andere verplaatsen door uw opgeslagen items te exporteren in de ene account en ze vervolgens handmatig op te slaan in de andere. We ondersteunen helaas importeren van een HTML-exportbestand niet.

Kan ik e-mailberichten of bestanden op mijn computer importeren?

Pocket ondersteunt het opslaan van e-mailberichten of het uploaden van bestanden vanaf uw computer niet. Pocket ondersteunt opslaan van koppelingen (URL’s) vanuit uw internetbrowser. Klik hier voor meer info over wat naar Pocket kan worden opgeslagen.