Hoe vraag ik restitutie voor Hubs aan

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Een Hubs-abonnement wordt momenteel geleverd met een 30-dagen-geld-teruggarantie. Volg onderstaande stappen om een restitutie aan te vragen:

1. Vul dit ondersteuningsformulier in om een restitutie aan te vragen (u dient mogelijk aan te melden met uw Mozilla-account om het ondersteuningsformulier in te kunnen dienen).
  2. Onder What do you need help with?, selecteer Payments & Billing.
  3. Voer Refund request in het veld Subject in.
  4. Klik op Submit.

Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.