Hoe beantwoord ik een sms die naar mijn telefoonmasker is gestuurd?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Alle berichten die naar uw telefoonmasker worden gestuurd worden doorgestuurd naar uw echte telefoonnummer. U kunt deze berichten beantwoorden vanuit de berichtenapp van uw telefoon.

Een doorgestuurd bericht beantwoorden

1. Open de berichtenapp van uw telefoon.
  2. Zoek het doorgestuurde bericht dat u wilt beantwoorden. Doorgestuurde berichten zijn afkomstig van uw Relay-nummer. Het nummer van de afzender verschijnt in de berichttekst.
  3. Begin met uw antwoord door de laatste vier cijfers van het telefoonnummer waaraan u wilt antwoorden in te typen.
  4. Als u klaar bent, tik dan op Verzenden.
    Relay Text Reply

Helemaal klaar! De afzender ontvangt het antwoord vanaf uw Relay-nummer, waardoor uw echte nummer privé blijft.

Noot: momenteel kan Relay alleen antwoorden op sms'jes van Amerikaanse en Canadese afzenders.

Gerelateerde inhoud