Hoe kan ik contact opnemen met de ondersteuning voor Hubs?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Hubs Docs

Beheer de inhoud van uw Hub effectief door door te verwijzen naar de Hubs Docs. Deze documentatie beschrijft essentiële onderwerpen in relatie tot het instellen en configureren van uw Hubs-omgeving. U kunt de documentatie hier benaderen.

Hubs YouTube

Verken onze beheerde afspeellijst van Hubs-handleidingen op ons officiële YouTube-kanaal. Deze handleidingen bieden stapsgewijze instructies over het gebruik van diverse functies en functionaliteiten op Hubs. U kunt de afspeellijst hier benaderen.

Stuur een e-mailbericht naar de ondersteuning

Neem rechtstreeks via e-mail contact op met ons ondersteuningsteam voor verzoeken of eventuele vragen die u hebt. U kunt ons bereiken op hubs-feedback@mozilla.com en we helpen u zo snel mogelijk.

Discord-forum en ondersteuning door de gemeenschap

Doe mee met onze levendige Hubs-gemeenschap op ons openbare Discord-ondersteuningsforum. Stel vragen, vraag om hulp en leg contact met medegebruikers van Hubs. Maak voor vragen over uw Hubs-abonnement een bericht aan in de groep #Subscription-Help. Meld u aan bij de gemeenschap via deze uitnodigingskoppeling.

Account, facturatie en betalingen

Vul dit ondersteuningsformulier in en klik op Submit. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Feedback

We waarderen uw mening! Deel uw gedachten, suggesties en feedback over Hubs door ons feedbackplatform te bezoeken. Uw input helpt ons het product te verbeteren en een betere gebruikerservaring te bieden. U kunt er gerust op zijn dat uw persoonlijke gegevens nooit zullen worden gedeeld. Bezoek het feedbackplatform door hier te klikken.