AUS Fernijing XML bestân mismakke 200

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dit artikel leit út wêrom't jo AUS: Update XML File Malformed (200) krije as Firefox kontrolearret op fernijings.

Firefox kin gjin feilige siden besjen

Firefox brûkt feilige siden as it kontrolearret op fernijings. W6es wis dat jo Firefox yn steat is om feilige siden te besykjen sûnder flaters of fragen.

1. Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Exit.Click the Firefox menu at the top of the screen and select Quit Firefox.Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Quit.
  2. Start Firefox.
  3. Yn de adresbalke, typ https://addons.mozilla.org en druk op EnterReturn.
  • As jo in flater krije by it laden fan de side, sjoch nei Flater mei laden fan websteeën.
  • As jo in fraach krije foar jo haadwachtwurd of foar in proxy wachtwurd, dan in Firefox net yn steat om te kontrolearjen op fernijings oant jo dy fraach krije en it korrekte wachtwurd ynfiere. As in omwei, kinne jo periodyk hânmjittich kontrolearje op fernijings nei dat jo it wachtwurd ynfierd hawwe.

Net korrekte fernijingsURL ynsteld

Firefox kin miskien ynsteld wêze om in net korrekt adres te brûken by it kontrolearjen op fernijings.

1. Type about:config in the address bar and press EnterReturn.
    A warning page may appear. Click Accept the Risk and Continue to go to the about:config page.
  2. Sykje foar de foarkar app.update.ur<x>l.
  3. Rjochts-klikHâld de Ctrl toets yndrukt wylst jo klikke app.update.ur<x>l en klik Tebeksette.
    • As Tebeksette útskeakele is, is Firefox al ynsteld om it korrekte fernijingsadres te brûken, dus dit is net jo probleem.

No Firefox konfigurearre is mei it korrekte adres, kin it fernije sûnder flater.

Hânmjittich fernije

As fierder neat wurket, kinne jo altyd de lêste ferzje fan Firefox ynlade fan http://fy-nl.www.mozilla.com/fy-NL/ en it ynstallearje oer jo besteande ferzje hinne. Jo blêdwizers of oare ynstellings sille net ferdwine. Om foar te kommen dat it dialoochfinster werom komt, kinne jo automatyske fernijings útskeakelje.

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo