Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Miksi Firefoxin kieli vaihtuu englanniksi kun päivitän selaimen?

  • 1 réponse
  • 2 ont ce problème
  • 362 vues
  • Dernière réponse par Ville

more options

Latasin kyllä myös jonkin suomi-kielen packin (?), ei auta tai en tiedä mitä pitäisi tehdä.

Jos menen Firefoxin sivuille ja siellä suomalaiselta sivulta lataan ohjelman, se tulee myös silloin pc:lleni suomeksi, mutta ei siis silloin, kun Firefox ilmoittaa uuden päivityksen olevan saatavilla ja klikkaa siitä latauksen.

Latasin kyllä myös jonkin suomi-kielen packin (?), ei auta tai en tiedä mitä pitäisi tehdä. Jos menen Firefoxin sivuille ja siellä suomalaiselta sivulta lataan ohjelman, se tulee myös silloin pc:lleni suomeksi, mutta ei siis silloin, kun Firefox ilmoittaa uuden päivityksen olevan saatavilla ja klikkaa siitä latauksen.

Toutes les réponses (1)

more options

Ensin tyhmä kysymys: puhutko nyt ohjelmasta vai jostain sivustoista (kuten google tms)? Ihmiset usein sekoittavat nämä keskenään. Ohjelman kieli näkyy Firefoxin päävalikosta (valitse Firefox): jos vaihtoehdot valikossa ovat suomeksi, ohjelma on sillä suomenkielinen.

Jos puhut ohjelmasta niin selkein tapa varmistaa suomenkielinen käyttöliittymä on ensin poistaa ohjelma Windowsin Lisää/poista ohjelma -toiminnolla (katso tarkasti, että poistat kaikki versiot) ja sitten asentaa Firefox suomenkielisestä asennuspaketista.

Normaalin päivityksen ei pitäisi vaihtaa kieltä. Käytännössä se olisi mahdollista vain jos päivitystoiminto ei onnistu normaalissa pikapäivityksessä vaan Firefoxin pitää ladata koko asennuspaketti ja se jostain syystä lataisi englanninkielisen version. Ohjelman poistamisen ja sen jälkeen asentamisen halutulla kielellä uudestaan pitäisi auttaa.

Jos haluat tietää heti, auttaako tämä, lataa vanha versio Firefoxista (versio 25 on tällä hetkellä edellinen versio) ja asenna se.

Kerrothan joka tapauksessa auttaako tämä (tai jos olet jo tehnyt juuri näin).