Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Jak do Firefoxu přidat zpět tlačítko "Seznam všech panelů", které zmizelo po zobrazení panelů ve více řadách, úpravou v userChrome.css.

  • 2 réponses
  • 1 a ce problème
  • 11 vues
  • Dernière réponse par Pavel11

more options

Kod změny v userChrome je tento:

/* Chceme lištu s panely na více řádků */
#TabsToolbar .tabbrowser-tab {
  visibility: visible !important;
}
#TabsToolbar .arrowscrollbox-scrollbox {
  height: 58px; overflow-y: auto;
}
#TabsToolbar .arrowscrollbox-scrollbox > * {
  display: inline-block;
}
Kod změny v userChrome je tento: <pre><code>/* Chceme lištu s panely na více řádků */ #TabsToolbar .tabbrowser-tab { visibility: visible !important; } #TabsToolbar .arrowscrollbox-scrollbox { height: 58px; overflow-y: auto; } #TabsToolbar .arrowscrollbox-scrollbox > * { display: inline-block; }</code></pre>

Modifié le par Michal Stanke

Toutes les réponses (2)

more options

Toto tlačítko se na lište zobrazuje jen tehdy, pokud jsou některé panely skryté. Proto při zobrazení panelů na více řádků není vidět. Jde to ale vyřešit přidáním následujících řádku do stejného souboru (userChrome.css).


#alltabs-button {
  visibility: visible !important;
}

Přidal jsem tento kód mezi příklady na https://www.mozilla.cz/podpora/prehled-souboru-v-uzivatelskych-profilech-aplikaci-mozilla/jak-na-soubory-userchrome-css-a-usercontent-css-v-uzivatelskem-profilu/

Modifié le par Michal Stanke

more options

Jenže teď se po stisknutí tlačítka seznam panelů objeví ten seznam ve třech řádkách po celé šířce okna Firefoxu (a rolovat můžu jen v těch 3 řádkách). Takže to je velmi nepřehledné.

Je možné to upravit tak, aby se seznam panelů otevíral v jednom sloupci a všechny panely byly pěkně pod sebou, jako ve staré verzi, i při zobrazení panelů ve více řadkách?