Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Mám problém s řádkováním, nic jsem nenastavoval a odskakuje mi u některých napsaných odpovědí řádek o velkou mezeru mezi řádky, jsou jak od entrované.

  • 5 réponses
  • 2 ont ce problème
  • 36 vues
  • Dernière réponse par wwwlav

more options

vypadá to doslova jako s mezerou mezi řádky takto:

Vypadá to

doslova takto

je to moc daleko od sebe

vypadá to doslova jako s mezerou mezi řádky takto: Vypadá to doslova takto je to moc daleko od sebe

Toutes les réponses (5)

more options
Michal Stanke said
Lze to vypnout - viz Novinky v Thunderbirdu 45.0.

Modifié le par Ansam

more options

Omlouvám se, ale dvakrát jsem přečetl obsah stránky, kterou mi nabízíte a neporadil jsem si s tím, jsem asi trochu natvrdlý a nemohu konkrétní věc najít. Zkrátka potřebuji postrčit. Děkuji.

more options

Okno Thunderbirdu pro psaní zprávy funguje více jako textový procesor - stisk klávesy "Enter" začne nový odstavec a kombinace kláves "Shift+Enter" nový řádek. Toto nové chování lze vypnout v nabídce Nástroje > Možnosti v panelu Vytváření > Obecné

more options

Tak to mi vůbec nepomohlo, pouze když vypnu html kód, tak jde psát normálně ( ale nemám možnost úpravy textu). V současné době to odstraňuji tak, že přepnu v panelů nástrojů pro text na místo odstavec - tělo. Asi někde něco dělám špatně, ale nevadí snad na to v budoucnu přijdu a nebo tam mám vir.

   Každopádně děkuji za snahu pomoci.
more options

Ještě píšu, že v panelu obecné mám zaškrtnuta všechna pole a nic zde nezměním (při odškrtnutí to funguje stejně), co bych zde měl dle Vás udělat. A Shift+Enter skutečně funguje tak jak uvádíte. Děkuji